فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ساختار و سازمان جدید نیروی زمینی به تصویب ارتش رسیده و برای تصویب نهایی خدمت فرماندهی کل قوا ارسال شده است.

به گزارش فارس، امیراحمدرضا پوردستان در حاشیه مراسم بزرگداشت یازدهمین سالگرد شهادت امیرسپهبد صیاد شیرازی که صبح امروز در محل ستاد کل ارتش برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چون نیروی زمینی برای جنگ‌های کلاسیک طراحی شده بود و شاید این قابلیت و توانایی را نداشت که در عرصه‌های رزم ناهم تراز آن طور که شایسته است موفق باشد، طی سالهای اخیر در ساختار و سازمان و هم در تجهیزات نیروی زمینی تغییراتی داریم و نیروی زمینی را برای حضور در نبردهای نامتقارن آماده کردیم.

اهم سخنان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران عبارت است از:

  • ساختار و سازمان جدید نیروی زمینی به تصویب ارتش رسیده و برای تصویب نهایی خدمت فرماندهی کل قوا ارسال شده است.
  • قابلیت انعطاف، سرعت و تحرک که پاسخگویی رزم ناهم تراز است از ویژگی‌های این ساختار جدید است.
  • سلاح‌های جدیدی متناسب با رزم ناهم تراز تعریف کردیم که برای مثال در بعد پدافند هوایی چه سلاح‌هایی مورد نیاز است و یا برای مقابله با تجهیزات زره‌ای چه تجهیزاتی می‌خواهیم و یا چه نوع تانکی برای رزم‌های آینده نیاز داریم.
  • برخی از این سلاح‌ها در نیروی زمینی ساخته شده و برخی هم با پشتوانی صنایع داخلی تولید شده است. از جمله سلاح‌هایی که تولید شده و مورد استفاده هم قرار گرفته، سلاح‌های کامپوزیتی است. همچنین انواع سلاح‌های جنگ الکترونیکی هم تولید شده است.
  • یک سری سلاح‌های جدید هم طراحی شده که به زودی ساخته خواهد شد و در اختیار یگان‌ها قرار خواهد گرفت.
  • در سال 89 جلوه‌های ویژه‌ای از نیروی زمینی را به مردم ارائه خواهیم کرد.
  • این تهدیدات، تهدیداتی نظری است و بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد.
  • نیروی‌های آمریکایی که وارد منطقه شده‌اند احساس کردند می‌توانند سیادت خود را بر منطقه تثبیت کنند اما پس از مدتی فهمیدند راهکار نظامی در تکیه بر سلاح‌های پیشرفته، پاسخگوی مأموریتشان نیست و اگر شرایط به درستی رصد شود می‌بینیم که آمریکاییها و نیروهای فرامنطقه‌ای هم در افغانستان و هم در عراق در یک باتلاق عظیم فرو رفته‌اند که امکان بیرون آمدن ندارند.
  • دولت اوباما می‌خواهد به دنیا بگوید که هنوز قدرت گذشته را دارند اما در عمل با مشکلات زیادی مواجه هستند و همین درخواست 30 هزار نیرو برای اعزام به افغانستان نمونه‌ای از درماندگی آنها است و آنها به دنبال مسیری می‌گردند تا خیلی محترمانه از منطقه خارج شوند.
کد خبر 53784

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین