معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از وقوع سه تصادف فوتی در جاده های اصفهان طی 24 ساعت گذشته و جان باختن سه نفر خبر داد.

سرهنگ"جهانگير كريمي" در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس گفت:ساعت دو و 30 دقيقه بعداز ظهر روز گذشته يك دستگاه سواري رنو به علت تجاوز به چپ با يك كاميونت هيونداي در محور "سامان-تيران" برخورد كرد كه راننده سواري رنو در دم جان باخت .

وي ادامه داد: در حادثه اي ديگر كه در محور"ابوزيد" اتفاق افتاد يك دستگاه سواري پيكان به علت عدم توجه به جلو واژگون شد كه راننده 78 ساله آن فوت كرد.

سرهنگ كريمي بيان داشت: همچنين در محور "سه راهي سد چادگان به آبادچي" يك دستگاه سواري پژو به علت تجاوز به چپ با يك موتورسوار برخورد كرد كه متاسفانه راكب موتورسيكلت جان باخت .

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان در پايان به رانندگان توصيه كرد: با سرعت مطمئنه و رعايت كامل قوانين رانندگي كنيد و مواقعي كه احساس خستگي و خواب آلودگي داشتيد در مكاني امن توقف و پس از استراحت و رفع خستگي به ادامه مسير بپردازيد.

کد خبر 540005

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین