400 تابلو راهنمایی رانندگی در منطقه 4 کرج نصب شد

مدیر منطقه 4 شهرداری کرج گفت: در راستای افزایش ایمنی و تسهیل در رفت و آمد شهروندان بالغ بر 400 عدد تابلو و علامت ترافیکی در سطح منطقه نصب و بازسازی شد.

  به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ،سید رضا فیض عنوان کرد: حوزه ترافیک منطقه 4 شهرداری کرج با هدف تأمین امنیت جانی و تسهیل در عبور و مرور شهروندان، روان سازی ترافیک، کاهش تصادفات رانندگی و تکریم معلولان و جانبازان اقدامات مطلوبی را تا به امروز در سطح منطقه به انجام رسانده است.

مدیر منطقه 4 شهرداری کرج به تشریح اقدامات انجام شده پرداخت و اظهار داشت: بر این اساس تعداد 35 عدد تابلوی پاركينگ مخصوص افراد معلول در بلوار شهرداری روبروی بانک ملی و خیابان 112 روبروی درب شهرداری منطقه و بلوار شهید خانزاده روبروی پاسگاه راهور در راستای رفاه حال معلولان و جانبازان نصب شد.

فیض گفت: همچنین تعداد 28 عدد تابلوی بن بست در بلوار ارم خیابان 115 و فرعی های اول تا پنجم خیابان پیچک و دیگر نقاط سطح منطقه 4 شهرداری کرج نصب شده است.

وی با اشاره به نصب 200 عدد تابلوی انتظامی در سطح منطقه 4 شهرداری کرج به منظور افزایش ضریب امنیت شهروندان از نصب و مرمت تعداد 150 عدد تابلو جهت نما در مناطق پر خطر و حادثه خیز از جمله زیر گذر پل سوم خرداد، تقاطع حسین آباد با راه آهن و دور برگردان خیابان دوم خبر داد.

این مسئول در ادامه بر ضرورت پرداختن به برنامه های کارشناسی در راستای کاهش حجم ترافیک شهری تاکید کرد و گفت: عدم توجه به اقدامات کارشناسی موجب بروز بحران های ترافیکی در سطح شهر می شود.

مدیر منطقه 4 شهرداری کرج در پایان انجام مطالعات و تحقیقات مورد نیاز حمل و نقل درون شهری را مهم ارزیابی کرد و با بیان اینکه تحقق این امر در نهایت به مدیریت ترافیک در کلانشهر کرج منتهی می شود، افزود: ساماندهی فضای شهری نیز می تواند اثرات پایداری بر مرتفع ساختن معضلات ترافیكی داشته باشد.

 

کد خبر 541433

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار