۰ نفر
۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ساخت 1000 واحد مسکن محرومین در استان کرمانشاه خبر داد.


این واحدهای مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم و کم‌تر برخوردار استان کرمانشاه ساخته شده و به خانواده‌های نیازمند واگذار خواهد شد.
تفاهم‌نامه‌ی ساخت و تکمیل 1000 واحد مسکن محرومین روز چهارشنبه 12 خرداد در جریان سفر مهندس تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دکتر محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به کرمانشاه در استانداری این استان به امضا خواهد رسید.
در همین حال دکتر عارف نوروزی مدیرعامل بنیاد برکت از سرمایه‌گذاری جدید این بنیاد با حجم بیش از 1100 میلیارد ریال در استان کرمانشاه در سال 1395 خبر داد و گفت این سرمایه‌گذاری با هدف محرومیت زدایی از مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی این استان و در بخش‌های مختلف از جمله توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، ساخت مدرسه، مراکز فرهنگی - مذهبی، امور زیربنایی و ارایه‌ی خدمات سلامت، بیمه‌ای، حمایتی و عام‌المنفعه انجام خواهد گرفت.
هم‌اینک ساخت چهار هزار و 402 واحد مسکن محرومین با اعتباری بالغ بر 238 میلیارد ریال، از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در دست اجراست که تاکنون بیش از یک هزار و 450 واحد آن به بهره‌برداری رسیده یا آماده‌ی افتتاح است. ساخت مسکن محرومین از جمله برنامه‌های بنیاد برکت برای محرومیت‌زدایی است که با جدیت از سوی این بنیاد در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور دنبال می‌شود.

کد خبر 542066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین