برگزاری هفته فرهنگی لرستان در پایتخت

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان گفت: در مباحث فرهنگی و اجتماعی از جمله حجاب و عفاف محوریت با مردم است

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین لرستان ،"سید سعید شاهرخی" در جلسه کارگروه بانوان و خانواده لرستان که چهارشنبه ۱۲ خردادماه در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: توجه ویژه به مسئله بهره‌وری نیروی انسانی بانوان یکی از مقوله‌های اقتصاد مقاومتی است.
وی با تاکید بر این که لازم است از ظرفیت سمن‌ها و مؤسسات مردم نهاد استفاده شود، افزود: به سازمان‌ها و مؤسسات مردم نهادی که در جهت ارتقاء جایگاه اجتماعی بانوان فعالیت می‌کنند باید بهای بیشتری داده شود.
شاهرخی با بيان اين كه آن‌چه می‌تواند ما را در تحقق استفاده حداکثری و کامل از منابع و داشته‌ها کمک کند استفاده از نیروی انسانی است، افزود: اگر می‌خواهیم بهره‌وری بالا برود و به حد عالی خود برسد باید از وجود بانوان در مشاغل مختلف استفاده بشود.
معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار لرستان عنوان کرد: در شرایط کنونی شاهد هستیم که بیگانگان با استفاده از امکاناتی که در اختیار دارند روزانه یک مُد لباس را وارد بازار می‌کند و همین امر نقش دستگاه‌ها و مسئولان و مردم را بیشتر می‌کند.
وی ضمن تشکر از فعالیت‌ها و طرح‌های گسترده مؤسسه مه‌بانو در زمینه حجاب و عفاف و مُد و لباس و تاکید بر نقش حمایتی دستگاه‌ها از این مؤسسه خاطرنشان کرد: کلیت طرح این مؤسسه مورد تصویب کارگروه قرار می‌گیرد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز کمیته این طرح را تشکیل دهد.
شاهرخی در پایان اظهار کرد: در هفته دولت نمایشگاه دستاوردهای دولت در پارک زیباکنار خرم‌آباد در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت و مراسم هفته فرهنگی استان نیز روز ۲۲ شهریور برگزار می‌شود و نمایشگاه ظرفیت‌های لرستان در پارک آب‌وآتش تهران برپا خواهد شد.

کد خبر 542582

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار