ایلنا نوشت:
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران اعلام کرد: 12 تا 14 درصد از جامعه سیگاری هستند اما بیش از 85 درصد ایرانی ها با کشیدن سیگار مخالف هستند. محمدرضا مسجدی افزود: دود سیگار و مواد دخانی بیش از 4 هزار ماده زیانبخش دارد و این مسئله صرفنظر از آسیبها و بیماریهایی است که افراد غیر سیگاری به طور تحمیلی در معرض دود سیگار قرار میگیرند.
وی گفت: مهمترین علت مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته بیماریهای غیرواگیر است و بیماریهای قلبی و عروقی، تنفسی، دیابت و سرطانها از جمله عوامل غیرواگیر هستند که موجب مرگ افراد در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته شده است.
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران افزود: تغذیه مناسب، کنترل و مبارزه با چاقی، ورزش مناسب و کنترل دخانیات موجب پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر میشود.
مسجدی سیاستهای کلی مصرف دخانیات را پایش وضع مصرف دخانیات، حفاظت از افراد در معرض دود دخانیات، ایجاد تسهیلات برای ترک مصرف دخانیات، ممنوعیت تبلیغات و حمایتهای مالی صنعت دخانیات و افزایش مالیات محصولات دخانی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: با موافقت مجلس مالیات صنایع تولید کننده سیگار 2 برابر افزایش پیدا کرده است به طوریکه در گذشته 10 درصد بوده و هم اکنون به 20 درصد رسیده است.
نظر شما