۰ نفر
۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳

این 600 واحد پرورش مرغ گوشتی ظرفیت تولید 9 میلیون قطعه مرغ را دارد

به گزارش خبر آنلاین از همدان ؛ محمد نظرپور، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان با اعلام مطلب فوق افزود: از ابتدای سال تاکنون یک‌میلیون و 862 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان همدان انجام شده است.

وی با اعلام اینکه امسال جوجه‌ریزی در استان همدان براساس میزانی که وزارت جهاد کشاورزی مشخص کرده انجام شده است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا جوجه‌ریزی در استان فراتر از سهمیه تعیین شده نباشد.


نظر پور، با بیان اینکه قیمت مرغ زنده در حال حاضر 4 هزار و 150 تومان است، تصریح کرد: پیش‌تر مرغ زنده زیر قیمت تولید عرضه می‌شد که این مسئله باعث شده بود مرغدار متضرر شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون قیمت مرغ برای مرغدار و مصرف‌کننده مناسب است و مرغدار دیگر ضرر نمی کند، افزود: قیمت مرغ کشتار شده و آماده طبخ در بازار امروز 6 هزار و 500 تومان است.


معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی، با بیان اینکه به اندازه‌ای که مردم بخواهند تولید مرغ در استان همدان انجام می‌شود، ادامه داد: آمادگی برای تولید چند برابری مرغ وجود دارد اما مشکل اصلی بازار مصرف است.

این مسؤول یکی دیگر از علل کم بودن تولید مرغ در استان را عدم رونق صادرات دانست و بیان کرد: در راستای رونق گرفتن تولید مرغ برنامه مدیریت تولید در دستور کار است.

وی سرانه مصرف مرغ برای هر فرد در طول سال را 24 کیلوگرم اعلام کرد و ادامه داد: انتظار داریم مردم سرانه مصرف گوشت مرغ را افزایش دهند.

نظرپور با اشاره به اینکه هم اکنون به طور میانگین هر مرغداری 2.5 دوره جوجه‌ریزی انجام می‌دهد، افزود: ظرفیت افزایش جوجه‌ریزی به پنج دوره در سال نیز وجود دارد اما باید بازار نیز وجود داشته باشد.

 

کد خبر 544689

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین