عبدالله نظری اظهار کرد: با توجه به شروع فصل تعطیلات مدارس و حضور خانواده ها در اماکن تفریحی، ضرورت استانداردسازی و ایمن سازی تجهیزات بازی مستقر در پارک ها بیش از پیش احساس میشود که متأسفانه علی رغم پیگیریهای متعدد تاکنون این موضوع مورد توجه جدی شهرداریهای استان قرار نگرفته است.
وی افزود: بر اساس آخرین ارزیابیهای به عمل آمده هیچ کدام از زمین و تجهیزات بازی پارک های استان استاندارد نبوده و مورد تأیید استاندارد نیستند.
نظری به زمین و تجهیزات بازی که بهرهبرداری آنها به بخش خصوصی واگذار شده اشاره کرد و گفت: تاکنون برای 15 وسیله بازی مستقر در این اماکن، گواهی بازرسی استاندارد صادر شده است که این تعداد گواهی پوشش دهنده تمامی تجهیزات بازی نیست و هنوز تعداد زیادی وسایل بازی بدون گواهی استاندارد در اختیار بخش خصوصی هستند.
مدیرکل استاندارد استان خاطرنشان کرد: شهرداریها و سایر دستگاههای صادرکننده مجوز فعالیت در این زمینه، لازم است به منظور جلوگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی نسبت به استانداردسازی زمین و تجهیزات بازی اقدام کرده و از بهرهبرداری و فعالیت تجهیزات فاقد استاندارد مستقر در پارکها و شهربازیها جلوگیری کنند.
نظر شما