عباس صابری اظهار کرد: سال گذشته بسیاری از نانوایان به صورت داوطلبانه بانی طرح سفره کرم امام حسن مجتبی(ع) بودند و در بعضی از آنها هم بانیها و خیران برای اجرای این طرح کمک میکردند.
وی افزود: این طرح در سالهای گذشته در روزهای 14 و 15 ماه مبارک رمضان انجام میشد و امسال هم این طرح به همان رویه است اما حدود 10 درصد این طرح نسبت به سال قبل افزایش دارد یعنی در سال قبل 200 واحد نانوایی این طرح را اجرا کردند که امسال این عدد به واحد 220 افزایش مییابد.
رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان تأکید کرد: اتحادیه نانوایان استان اصفهان بر این طرح نظارت دارد که مردم در این طرح با رضایت کامل شرکت کنند، این طرح هر ساله در پایان ماه مبارک رمضان در بین نانوایان مورد ارزیابی قرار میگیرد که بهقید قرعه چند نفر از نانوایان از طرف اتحادیه به مشهد مقدس اعزام میشوند.
وی در خصوص اقدام جدید اتحادیه نانوایان در ابتدای ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: در ابتدای ماه مبارک رمضان کیفیت نان و رضایتمندی مردم از طرف اتحادیه بر نانوایان تأکید شده و از طرف اتحادیه بر آن نظارت هم میشود چراکه مردم باید در ماه مبارک رمضان از کیفیت نانها راضی باشند.
صابری در پایان در خصوص تخلفات اخیر برخی نانوایان در اصفهان عنوان کرد: از زمان تخلفاتی که برخی نانوایان در دو ماه اخیر انجام داده بودند تا به امروز هیچ تخلفی از نانوایان صورت نگرفته است و همه نانواییها در تلاش بودهاند تا رضایت مردم را به خود جلب کنند.
نظر شما