به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ دکتر علیاحسان صالح، رئیس پزشکی قانونی استان طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: 5 نفر بر اثر غرقشدگی و 3 نفر به علت گازگرفتگی در 2 ماه گذشته جان خود را از دست دادند.
وی با اشاره به اینکه در سالجاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افزایش جان باختگان در این دو مورد مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: تنها 5 نفر مرد در 2 ماه گذشته بر اثر غرقشدگی جان خود را در استان از دست دادند.
دکتر صالح یادآور شد: در مدت مشابه سال گذشته در بین جان باختگان بر اثر غرق شدگی یک زن نیز حضور داشت.
رئیس پزشکی قانونی استان تاکید کرد: غرقشدگی زمانی اتفاق میافتد که مجاری تنفسی به وسیله هر نوع مایعی مسدود شده و یا مایع به داخل ریه و حبابچههای آن نفوذ پیدا کرده باشد.
وی درباره میزان مرگومیر بر اثر گازگرفتگی نیز گفت: 3 نفر بر اثر گازگرفتگی در همین مدت جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی همدان خاطرنشان کرد: سال گذشته در همین مدت یک مرد جان خود را از دست داده بود.
نظر شما