به گزارش خبرگزاری خبرانلاین لرستان فصل گرماست و بسیاری از شهروندان نگرانند سطلهای بزرگ زباله که در خیابانهای اصلی و فرعی خرمآباد هستند دیرهنگام شستشو داده شوند و این خود باعث برخاستن بوی بد از این سطلها و نیز تبدیل شدن آنها به محل رشد برخی آلودگیهای محیطی شود.
عضو شورای اسلامی شهر خرمآباد، عبداله عزیزپور که در جلسهی شورا حضور داشت از شهرداری خرمآباد بهجد خواست شستشوی سطلهای زباله با توجه به گرم بودن هوا از طرف شهرداری خرمآباد، جدیتر گرفته شود.
این جلسه در ساختمان جدید شورای اسلامی شهر واقع در پارک بام خرم آباد (منتهی به میدان دانشجو) برگزار شد و 12 عضو شورا و شهردار خرمآباد در آن حضور داشتند. شورای اسلامی شهر خرمآباد 13 عضو دارد. غایب جلسه، فرشاد سیفی بود.
همچنین برخی اصحاب رسانه نیز در جلسهی علنی شورا حضور داشتند. موضوع جلسهی صبح نهم تیرماه، رسیدگی به درخواستهای مردمی بود. چنین جلساتی به صورت منظم از طرف شورا برگزار میشود
هومیان نیوز..
نظر شما