عصرایران نوشت:

 

 بعد از ظهر امروز کودکی ۱۰ ساله از اهالی روستا کشاری شهرستان سرباز، در حاشیه رودخانه سرباز توسط یک تمساح پوزه کوتاه (گاندو) به درون رودخانه کشیده شده و متاسفانه جان خود را از دست می دهد.
  مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: جسد کودک جان باخته به پزشکی قانونی چابهار منتقل شده است.
 
بر اساس گفته شاهدان مرگ کودک توسط یک تمساح در حاشیه رودخانه رخ داده است و در صورتیکه نظر پزشکی قانونی نیز این موضوع را تایید کند سازمان حفاظت محیط زیست دیه کودک را به خانواده مرحوم پرداخت خواهد نمود.

 

1717

کد خبر 551789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
    8 1
    دیه؟ زهی خیال باطل
  • بی نام US ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
    0 3
    خدا به پادر و مادر این بچه صبر بده که خیلی دردناک فرزندشان رو از دست دادند. باید علامتهای هشدار دهنده در کنار رودخانه نصب بشه و این تمساح رو هم حتما باید پیدا کنند و شکار کنند تا به انسان دیگه ای حمله نکنه. در آمریکا هم بتازگی مورد مشابهی اتفاق افتاد که تمساح رو پیدا کردند و شکار کردند. اون هم تو فلوریدا که چند صد هزار تمساح داره.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین