دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی از تصویب 101 مصوبه لازم الاجرا برای رفع موانع تولید در استان آذربایجان شرقی طی سه ماهه اول سال 95 خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، سخاوت خيرخواه به عملكرد سه ماهه اين كارگروه در قالب دستو العمل هاي ابلاغي و سياست هاي اقتصاد مقاومتي اشاره كرد و گفت: در سه ماهه اول سال جاري اين كارگروه 41 جلسه رسمي برگزار كرده كه در قالب اين جلسات مشكلات بيش از  130 واحد توليدي مطرح شده است.

به گفته وی، بعد از بحث و بررسي هاي كارشناسي و ارائه راهكارهاي اجرايي 101 مصوبه لازم الاجرا صادر و به مراجع و دستگاههاي مرتبط جهت اجرا و رفع موانع توليد ابلاغ شده است. 

وي با بيان اينكه حدود 60 درصد اين مصوبات مربوط به بانك ها و تعيين تكليف بدهي هاي معوق و اخذ تنفس، استمهال و تقسيط بدهي براي ادامه حيات و چرخه توليد واحد هاي صنعتي توليدي بوده است، خاطر نشان ساخت: اين كارگروه با برگزاري جلسات رسمي با حضور مدير واحد توليدي و نماينده تام الاختيار بانك و اعضاي كارگروه، مشكلات بانكي واحد ها را مورد بررسي قرار داده است و با اتخاذ تصميم تعاملي، مانع صدور اجرائيه عليه كارخانجات و همچنين مانع توقف چرخه توليد كارخانجات شده است.

خيرخواه ياد آور شد: بقيه مصوبات مربوط به حل مشكلات بيمه اي، امور مالياتي، انشعابات برق، گاز، آب و مشكلات محيط زيستي و بهداشتي و همچنين مسائل و مطالبات كارگري بوده است كه به تفكيك در نشست هاي كارگروه مطرح و ارائه طريق و رفع موانع از سر راه توليد كنندگان شده است.

وي اضافه كرد: در اين مدت، اعضاي كارگروه با حضور استاندار و معاونين تلاشگرشان به صورت هفتگي در بازديدهاي ميداني در شهر ك هاي صنعتي و شهرستان ها به سراغ واحد هاي توليدي رفته و در بطن كارخانه مشكلات آنها را مورد بررسي قرار داده و في المجلس تصميمات تسهيل و رفع موانع توليد اتخاذ و عملياتي شده است.

 

کد خبر 552156

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین