به گزارش خبرآنلاین به مناسبت سالگرد فرمان مقام معظم رهبری در مبارزه با مفاسد اقتصادی میزگردی با حضور نمایندگان برخی تشکل های دانشجویی در محل خبرآنلاین برگزار شد.
این نشست هم اکنون با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل دانشجویان، بسیج دانشجویی، و سازمان اسلامی دانشجویان ایران-سادا-(تشکل دانشجویی دوم دانشگاه آزاد)در حال برگزاری است.
در این میزگرد وحید اشتری نماینده بسیج دانشجویی با تاکید بر اینکه مطالبه عدالت خواهی اصلی ترین توصیه رهبری به تشکل های دانشجویی است گفت: جنبش های دانشجویی باید در فضای عدالت خواهی پیشرو باشند.
اشتری خاطرنشان کرد: به نوعی خواسته آقا از جنبش دانشجویی در این زمینه یعنی مطالبه عدالتخواهی با سرکوب و برخورد مواجه می شود.
وی با اشاره به برخورد با طلبه سیرجانی و یا برخورد با تشکل های دانشجویی در زمینه مطالبه برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: قطعا دست هایی پشت پرده این داستان است.
حامد دلفاردی دبیر سازمان اسلامی دانشجویان ایران، (سادا) با اشاره به اینکه شعار جمهوری اسلامی حمایت از محرومین و مبارزه با مفسدان اقتصادی بود نیز خاطرنشان کرد: اوایل انقلاب به واسطه حضور نیروهای انقلابی مبارزه با مفاسد انقلابی حساسیت بیشتری داشت. بعد از دفاع مقدس عده ای از راههایی اقدام به دور زدن قانون کردند و کار به جایی رسید که رهبر وارد عمل شده و به قوای سه گانه و تشکل های دانشجویی اعلام کردند که قوی تر در عرصه وارد شوند.
وی با اشاره به اینکه جنبش دانشجویی قابلیت اجرایی ندارد، گفت: باید نهادهای مختلف مسئول با جریان عدالت خواه همگام و همراه باشند که این نیز مانعی سر راه جنبش های مطالبه گر است.
دلفاردی افزود: در صورتی این مسایل نتیجه می دهد و خواسته رهبر روی زمین قرار نمی گیرد که یک بسیج عمومی شکل گیرد و در راس آن تشکل های دانشجویی باشد زیرا جنبش دانشجویی وابستگی حزبی و جناحی ندارد. اما متاسفانه جنبش دانشجویی ما هم اکنون نقش پیاده نظامی جریان ها را پیدا کرده است.
محمد افکانه دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل دانشجویان با بیان هزینه دار بودن جریان های عدالتخواهی در میزگرد خبرآنلاین گفت: در راهی که می رویم باید بدانیم که هزینه بر است و باید هزینه اش را بپردازیم.
وی با تاکید بر منصفانه بودن پیگیری مطالبه و مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: حرکت در این مسیر خطراتی دارد که روی دوش خودمان است و باید بپذیریم. همچنین باید بدانیم که کدام حرف را کجا می گذاریم در عین اینکه باید آرمان های خود را حفظ کنیم.
نظر شما