درحالی که بر اساس اصل 44 قانون اساسی و مطابق با برنامه 5 ساله چهارم کشور تا پایان سال 1388 باید تمام تیم ها و اماکن دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند ، محمد علی آبادی از بسترسازی تشکیلات ورزش کشور برای انتقال این تیم ها بر اساس قانون سخن گفته است. این مصوبه اگر در دستور کار دولت قرار بگیرد ، باشگاه پرسپولیس اولین تیم ورزشی است که به بخش خصوصی واگذار می شود چون این تیم برای واگذاری به بخش خصوصی ، مصوبه ای از هیات دولت دارد که در آن به صراحت آمده است تا پایان سال این باشگاه پر هوادار باید به بخش خصوصی واگذار شود.
تا چند ماه قبل درحالی که این باشگاه مشتری دست به نقد داشت ، سازمان ورزش حاضر نبود تا با وجود آماده بودن شرایط ، تیم را واگذار کند اما انگار حالا شرایط برای سازمان عوض شده و علی آبادی آماده است تا این انتقال صورت گیرد. او 5 روز قبل تنها راه نجات دو تیم محبوب پایتخت را خصوصی شدن دانسته بود و امروز هم به خبرنگاران گفت:«نظام جمهوری اسلامی، اصل 44 قانون اساسی و برنامه چهار ساله توسعه تکلیف ما را در واگذاری ورزش به بخش خصوصی روشن کرده است. ما چاره ای نداریم که در مسیر قانون حرکت کنیم.» این جمله یعنی باید بزودی شاهد واگذاری تیم های محبوب پایتخت به بخش خصوصی از طریق مناقصه های آزاد و قانونی باشیم.
یعنی دیگر سازمان ورزش نمی خواهد مدیریت این دو تینم را در اختیار داشته باشد. علی آبادی اما در حرف هایش از مشکلاتی سخن گفته که راه سازمان ر ا برای تاخیر در واگذاری تیم ها باز می کند هم سخن گفته است؛« ورزش در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد و انگیزه بخش خصوصی برای ورود، بسیار ضعیف است. ما باید کمکهایی را از دولت به بخش خصوصی دهیم تا آنها ترغیب شوند. با این شرایط کمتر سرمایه گذاری حاضر به ورود در ورزش است.»
محمد علیآبادی درباره نقش او و همکارانش در سازمان ورزش هم جمله زیبایی را به زبان آورده است. این بی شک همان نقشی است که آنها مشغول به انجامش هستند!؛« ورزش مانند باغ گلی است که اگر به موقع آبیاری نشود، سیستم آن دچار مشکل میشود. »
نظر شما