به گزارش ایرنا، حدود یک تن مواد پروتئینی شامل 550 کلیوگرم گوشت قرمز و 440 کیلیوگرم گوشت مرغ با تاریخ مصرف متعلق به یک سال پیش از سردخانه یکی از رستوران ها و مراکز عرضه غذای اصفهان بدلیل غیر قابل مصرف بودن و کیفیت پایین توقیف شد.

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: مواد توقیف شده شامل حدود 440 کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ مصرف گذشته و 560 کیلوگرم گوشت قرمز بی کیفیت است.

هوشنگ طاهری افزود: مواد غذایی اولیه این رستوران بزرگ در شرایط نامطلوب در سردخانه ای در جاده بهارستان ( منطقه مرق) و به دور از دید بازرسان بهداشت نگهداری می شد.

تاریخ مصرف مرغ ها متعلق به یک سال گذشته است

وی اظهار کرد: بر اساس بررسی های بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، یک سال از تاریخ مصرف گوشت مرغ ها گذشته بود و حتی قابلیت مصرف حیوانی نداشتند.

طاهری اضافه کرد: گوشت قرمز نیز در وضعیت غیر بهداشتی و نامناسب منجمد و نگهداری شده بود که نمونه آن برای بررسی قابلیت مصرف انسانی به آزمایشگاه ارسال شده است.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: قیمت مواد غذایی طبخ شده در این رستوران بویژه جوجه کباب آن، نسبت به سایر رستوران ها مناسبت تر و ارزان تر بود و همین امر موجب شد تا بازرسان مرکز بهداشت پیگیر دلیل آن باشند که در نهایت به کشف این سردخانه و توقیف مواد غذایی بی کیفیت منجر شد.

سردخانه پلمپ شده و رستوران همچنان فعال است!

وی  گفت: اکنون فقط سردخانه این رستوران پلمب شده اما خود رستوران همچنان فعال است.

پرونده مربوط به این رستوران جهت پیگیری به مراجع قضایی اصفهان ارسال شده است.

مرکز بهداشت شماره دو، مناطق غرب و جنوب زاینده رود در کلانشهر اصفهان را زیر پوشش دارد.

کد خبر 555150

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار