پرداخت 184 میلیارد تومان تسهیلات به بخش تولید همدان

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه بیشترین جمعیت استان در سنین جوانی و کار قرار دارند، گفت: باید از نیروی جوان به عنوان نیروی فعال و مولد استفاده مطلوب کرده و از ظرفیت آنها در راه توسعه گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ احمد توصیفیان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان که در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان سخن می گفت از پرداخت 184 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک‌ها به بخش تولید استان خبر و گفت: همدان رتبه هشتم کمیت و کیفیت اطلاعات ارائه شده دبیرخانه شورای عالی اشتغال را داراست.

وی افزود: 60 درصد جمعیت استان شهری و 40 درصد روستایی است، و میانگین جمعیت خانواده در استان همدان 3.5 نفر است، که بیشترین جمعیت استان به شهرستان همدان و کمترین میزان جمعیت مربوط به شهرستان فامنین است.


توصیفیان، با بیان اینکه بیشترین جمعیت استان بین 25 تا 29 سال سن دارند، ادامه داد: اگر به این پنجره جمعیتی توجه نشود، پیامدهای منفی در حوزه اجتماعی به دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اگر جمعیت جوان امروز را به خوبی ساماندهی نکنیم، در دهه‌های آینده در حوزه تأمین اجتماعی مواجه با چالش خواهیم شد، خاطرنشان کرد: با توجه به علمی که در پنجره جمعیتی داریم باید بتوانیم به یک برنامه‌ریزی مطلوب دست یابیم.

این مدیر حوزه اشتغال با بیان اینکه 9 استان در کشور دارای نرخ بیکاری تک رقمی هستند که استان همدان نیز جزء آن‌ها است، گفت: نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت ما در پاییز و زمستان کاهش یافته و نرخ بیکاری افزایش می‌یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه با توجه به ترویج مدرک‌گرایی در جامعه با افزایش نرخ بیکاری برای فارغ‎التحصیلان روبه‌رو هستیم، اظهار کرد: بنابراین باید رویکرد ایجاد اشتغال را به سمت فارغ‌التحصیلان ببریم.

وی با بیان اینکه بیشترین سهم اشتغال استان ابتدا در کشاورزی، سپس خدمات و در آخر در بخش صنعت است، افزود: تعداد دختران فارغ‌التحصیل در حال افزایش است.

توصیفیان با اشاره به اینکه تعداد بیمه‌شدگان اصلی در استان 238 هزار و 851 نفر است، تصریح کرد: با جمع‌آوری مناسب آمار اشتغال، مهاجرت، واحدهای فعال و نیمه فعال در سال 94، صادرات و واردات، می‌توانیم دلیل اصلی بیکاری را اعلام کنیم و برنامه‌های لازم را برای افزایش شغل ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه حفظ و صیانت از اشتغال موجود را در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: تهیه بانک اطلاعاتی ظرفیت‌های استان، تهیه و به‌روزرسانی کارگاه‌های فعال و غیر فعال، کسب و کارهای مختلف در حال راه‌اندازی، طراحی و پیاده‌سازی سامانه مشاغل استان، تدوین کتاب مشاغل استان و ... از جمله برنامه‌های پیشنهادی برای افزایش اشتغال استان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: سند اشتغال استان از سه تا چهار سال پیش به‌روز نشده است در حالی که در آن برش دستگاهی و شهرستانی برای تکالیف دستگاه‌ها در راه اشتغالزایی موجود است.

 

کد خبر 556076

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =