ایلنا نوشت:رییس جمهور در پیامی درگذشت حاج محمدعلی اشراق جهرمی پدر دو شهید را تسلیت گفت و برای آن مرحوم همجواری با فرزندان شهیدش را از خداوند مسالت کرد.

 متن پیام حجت الاسلام حسن روحانی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت مرحوم حاج محمد علی اشراق جهرمی پدر بزرگوار شهیدان گرانقدر عبدالله و عنایت الله اشراق جهرمی موجب تآلم و تأثر خاطر شد.

این پدر مومن و فداکار با پرورش و تقدیم دو شهید والامقام به انقلاب اسلامی، نامی بلند در صفحات تاریخ به یادگار گذاشت و با مشارکت الگو آفرین و حضوری فعال در امور خیریه و عام المنفعه، ره توشه‌ای سرشار از الطاف الهی یافت و نامی ماندگار از معرفت و ایثار به یادگار نهاد.

اینجانب مصیبت وارده را به خانواده محترم آن مرحوم تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

 

1717

کد خبر 557786

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین