به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، فیروز فاضلی در جریان برگزاری این دوره هاز آزمون ها، اظهار کرد: نخستین آزمون جامع مراکز مهارت آموزی استان گیلان در سال جاری در روزهای ٣٠، ٣١ تیر و اول مرداد برگزار می شود.
وی ادامه داد: این دوره از آزمون در استان با حضور ٨٠٤ نفر از مهارت آموزان در بخش نظری و ٧٦٦ نفر در بخش عملی استانداردهای مهارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رشته های گرافیک کامپیوتری، تصویرسازی کامپیوتری، چهره ساری، مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده، نوازندگی ساز ایرانی، نوازندگی ساز جهانی، آواز جهانی، چهره آرایی، طراحی صفحات وب، تولید چند رسانه ای، عکاسی دیجیتال و طراحی لباس برگزار می گردد.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، بخش عملی این آزمون در روزهای مذکور در حال برگزاری است و بخش نظری این آزمون نیز، همزمان با سراسر کشور، ساعت ١٠ صبح روز جمعه اول تیر ماه در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا، (ص) رشت برگزار خواهد شد.
فاضلی اضافه کرد: همچنین همزمان با این آزمون، بیستمین دوره آزمون ادواری استانداردهای مهارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور ٤٥ نفر از شرکت کنندگان در رشته های تصویرسازی کامپیوتری، طراحی صفحات وب، گرافیک کامپیوتری، عکاسی دیجیتال و مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده برگزار می شود.
نظر شما