به طور متوسط سالانه 1.4 کیلوگرم از مصرف گوشت قرمز خانوارهای شهری کاهش یافته است.

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که هر خانوار شهری در سال 78 به طور متوسط 70 کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می کرد، این میزان در سال 87 به 56 کیلوگرم کاهش یافته است.

آمار و اطلاعات بانک مرکزی نشان می دهد که در این دوره زمانی خانوارهای شهری گوشت مرغ و ماهی را جایگزین مصرف گوشت قرمز کرده اند. بر این اساس مصرف متوسط گوشت مرغ خانوارهای شهری در سال 78 حدود 67 کیلوگرم بوده که در سال 87 به 90 کیلوگرم افزایش یافته است.

همچنین متوسط مصرف گوشت ماهی خانوارهای شهری از 14 کیلوگرم در سال 78 به 16 کیلوگرم در سال 87 رسیده است.

 

کد خبر 55975

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین