۰ نفر
۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۵۲

«خبرجنوب» نوشت: عروس جوان وقتی متوجه شد قادر به مجاب کردن خانواده اش در مخالفت با ازدواج با مرد جوان نیست، از آرایشگاه فرار کرد.

دامادی در حالی که به شدت مضطرب و نگران بود، با مراجعه به یکی از دادسراهای شیراز با ارائه دادخواستی عنوان کرد، همسرش که قرار بوده امروز با هم ازدواج کنند، از آرایشگاه فرار کرده است . در پی این شکایت ، بازپرس دستور تحقیق و پیگیری در این زمینه را در پلیس آگاهی صادر کرد.
ماموران پس از بررسی موضوع متوجه شدند، این دختر از مدتی پیش با والدین خود اختلاف داشته است و از آنجا که آنها او را وادار به ازدواج تحمیلی کرده بودند، دختر در آرایشگاه پس از ارتباط تلفنی با جوانی که به او علاقه مند بوده به اتفاق او متواری شده است.
با به دست آمدن این اطلاعات ، در مرحله بعد ، ماموران متوجه شدند عروس فراری پس از اینکه نامزدش او را به آرایشگاه رسانده فرار کرده است.
در تحقیقات از داماد، وی گفت: صبح روز عروسی حوالی ساعت 8 صبح بود که نامزدم را مقابل یک آرایشگاه پیاده کرده و قرار شد چند ساعت بعد از آماده شدن دنبالش بروم. تا برای فیلمبرداری به باغ برویم. همان شب نیز مراسم ازدواجمان بود.
وی ادامه داد: سرساعت دنبال همسرم رفتم دقایقی جلوی آرایشگاه منتظر او بودم اما خبری نشد از این رو زنگ آرایشگاه را زدم زن آرایشگر آمد از او خواستم که به نامزدم بگوید من آمده ام اما او مدعی شد عروسی با این نام نداشته اند.
عصبانی شدم داد و بیداد کردم اما مشخص شد که ادعاهای آرایشگر صحت دارد. به کلانتری رفته و موضوع را اعلام کردم در این میان با ماموران به مقابل آرایشگاه رفته و با بررسی دوربین متوجه شدیم 10 دقیقه بعد از پیاده کردن همسرم یک خودرو مقابل در آرایشگاه توقف کرده و نامزدم در حالی که لباسهایش را عوض کرده بود سوار خودرو شده و رفته است.
این داماد سیاه بخت افزود: او با این کاری که کرد آبروی همه ما را جلوی مهمانان برد. آن شب تمامی بستگان در باغ منتظر ما بودند. در پی این اظهارات پرونده ای تشکیل و دستورات لازم برای مشخص شدن موضوع صادر شد.

کد خبر 559797

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پدرام A1 ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
    11 3
    خدا خوشش نمیاد انقد دیگه با یه ابرویی بازی کنن که تو همه سایتا باشه ما ک خودمون تو جریانیم و می دونیم چی شده اصلا دلمون نمی خواد قضاوت کنیم بخدا قضاوت واژه قشنگی نیست شاید اگه ماجای اون بودیم بدتر از این می شدددد توروخدا کسی سرزنش نکنین و قضاوت نکنین واقعااا خیلی ادمای پستین ک این خبرو هم توروزنامه و هم سایتا پخش کردن باابروی همه ی ما بازی کردین
    • بی نام IR ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
      7 4
      شما؟
    • بی نام A1 ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
      5 1
      آخه چیزی که از جریان نمیدونین قضاوت نکنین.ما خودمون تو جریانش هستیم.نباید با آبرو کسی بازی کرد کسی از دل کسی خبر نداره.خدا لعنت کنی کسی که این خبر رو زد روزنامه.
  • علی A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
    8 8
    این خبر چند تا ایراد داره 1.این اتفاق یک روز قبل از عروسی افتاده و عروسی کنسل شد و کسی به باغ نرفت 2.داماد و خانواده عروس هیچکدام خبر از نارضایتی عروس نداشتن
  • بی نام A1 ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۵
    4 1
    اصلا هم اینجوری نیست اینا دو سال نامزد بودن نه خانواده دختر و نه حانواده پسر خبری از نا راضی بودن دختر نداشتن
    • پرنیا پارسا A1 ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۵
      7 2
      اولا که هیچکس تو باغ منتظر نبود دوما که ظهر این اتفاق افتاده بود و هنوز ظب نشده بود ک ملت برن باغ بعدشم چرا نمی گین ازدواج زوری یا دوماد عروسو به خاک سیاه نشوند نمی دونم چه اصرازیه که این خبر به نفع داماد تموم شده ولی انصاف نیست باید حتما خودشو بدبخت می کرد ک داماد سیاه بخت نشه من افتخار می کنم به همچین دختر فامیلی که شجاعت داشت از حق خودش دفاع کنه ماها حق انتخاب خیلی چیزا مثل جنسیت. خانواده. چهره نداشتیم ولی بعد ازاون حق انتخاب داریم داماد سیاه بخت می خواستی زوری از کسی بله نگیری اونم ادمه احساس داره ای کاش نگاه ها ب دخترخانمه بد نیود دفاع از حق نباید همچین تاوانی داشته باشه هیچ توقعی از شما نیست وقتی یه عده اشنا میان سهل انگاری می کنن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین