۰ نفر
۳۰ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۳

اکران فیلم «تسویه حساب» ساخته تهمینه میلانی در اردبیل ممنوع شد.

به گزارش فارس، در این اقدام که ظهر امروز و با نامه ارسالی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد، به مدیر سینما انقلاب اردبیل ابلاغ شد که از اکران این فیلم جلوگیری کرده و اجازه پخش آن را ندارد.

مدیر سینما انقلاب اردبیل نیز با تأیید خبر جلوگیری از اکران فیلم تسویه حساب ساخته تهمینه میلانی اعلام کرد که نامه‌ای مبنی بر ممنوعیت اکران این فیلم از سوی فرهنگ و ارشاد اردبیل را دریافت کرده در حالی که قبل از آن مجوز پروانه نمایش این فیلم به نام استان اردبیل صادر شده است.

این در حالی است که قرار بود فیلم تسویه حساب از چهارشنبه این هفته بعد از لغو مجوز اکران آن در ایام تعطیلات نوروزی امسال در سینما انقلاب اردبیل از روز چهارشنبه به اکران عمومی درآید و با این حساب معلوم نیست زمان اکران این فیلم کی خواهد بود.

مدیر سینما انقلاب اردبیل اعلام کرد که به زودی جزئیات بیشتری از این ممنوعیت را اعلام خواهد کرد.

کد خبر 56061

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • توحید IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
    0 0
    جک خوبی بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین