بازیگر زن برنده اسکار پا به عرصه کارگردانی گذاشت

بری لارسن بازیگر زن برنده جایزه اسکار کمدی «فروشگاه تک‌شاخ» را کارگردانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کمدی «فروشگاه تک‌شاخ» نخستین تجربۀ کارگردانی لارسن است. او در این فیلم بازی می‌کند و علاوه بر آن یکی از تهیه‌کنندگان فیلم است.

دیوید برنارد، روبن فلیشر و تری دوگاس دیگر تهیه‌کنندگان این اثر سینمایی هستند. کمپانی «هرکولس فیلم» سرمایه‌گذار این فیلم است.

سامانتا مک‌اینتایر فیلمنامه «فروشگاه تک‌شاخ» را نوشته است. داستان فیلمنامه درباره زنی است که پس از مدت‌ها زندگی مستقل دوباره برای زندگی پیش والدینش بازمی‌گردد. او دعوتنامه‌ای از یک فروشگاه دریافت می‌کند که ایده‌های او را درباره معنای بلوغ و بزرگ شدن را به آزمون می‌گذارد. 

فیلمبرداری اثر از اکتبر آغاز می‌شود. پیش از این قرار بود که «فروشگاه تک‌شاخ» به کارگردانی میگوئل آرتتا و نقش‌آفرینی ربل ویلسون ساخته شود.

لارسن که برای نقش‌آفرینی در «اتاق» جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را از آن خود کرد در فیلم «کاپیتان مارول» نقش اصلی را بازی خواهد کرد. از دیگر پروژهای آیندۀ این بازیگر می‌توان به «کینگ‌کونگ: جزیره جمجمه» و «قصر شیشه‌ای» اشاره کرد.

منبع: ورایتی / 8 اوت

58241

 

 

کد خبر 565387

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین