به گزارش خبرانلاین مازندران ،دبير شوراي اطلاع رساني مازندران در همايش تجليل از اصحاب رسانه شهرستان نكا گفت : اعتماد مهمترين سرمايه رسانه است.
احمد مظفري گفت : خبرنگاراني كه در عرصه قلم و رسانه وارد مي شود بايد به ارزشهاي اسلامي ، اخلاقي و حرفه اي پاي بند باشند .
وي تاكيد كرد : توجه به منافع ملي و مردم و توجه به نيازها و آرمانهاي جامعه و حركت در مسير خير و صلاح جامعه بايد مورد توجه اصحاب رسانه قرار گيرد.
دبير شوراي اطلاع رساني مازندران ادامه داد : خبرنگاران بايد مسائل را همه جانبه و با توجه به نقاظ ضعف و قوت بررسي و گزارشهاي تحليلي و راهگشا ارائه نمايند .
وي بر دشمن شناسي و بصيرت خبرنگاران تاكيد كرد و گفت : خبرنگار هم بايد هم بر اصول تاكيد كند و هم به دنبال اصلاح جامعه باشد .
مظفري تصريح نمود: بي طرفي ، حق گويي ، حق طلبي ، ترجيح منافع ملي و مردم بر منافع شخصي ، شجاعت ، تخصص و پرسشگري و جلب رضايت خداوند و جامعه بايد محور اصلي فعاليتهاي خبرنگاران قرار گيرد .
مدير كل روابط عمومي استانداري مازندران افزود : خبرنگار بايد اهل مطالعه و حرفه آموزي باشد و صحت و دقت خبر را فداي سرعت نكند.
مظفري در ادامه به بيان انتظارات از مسئولين براي توجه به جايگاه و منزلت خبرنگاران پرداخت و گفت : مسئولين تلاش كنند تا دغدغه معيشتي خبرنگاران بر طرف شود تا به رسالت اصلي خود بپردازند .
وي گفت : تكريم و تجليل از خبرنگاران در تمام سال تداوم داشته باشد و مسئولين از مشورت خبرنگاران به عنوان مشاوران بهره ببرند .
مظفري تصريح نمود : مديران بايد ظرفيت نقدپذيري خود را افزايش دهند و اطلاعات لازم را در اختيار خبرنگاران بگذارند .
دبير ستاد بزرگداشت هفته دولت مازندران ادامه داد : بر اساس قانون انتشار و دسترسي به اطلاعات هر شخص ايراني حق دسترسي به اطلاعات عمومي را دارد و مديران وظيفه دارند اطلاعات عمومي مورد نياز خبرنگاران را در اسرع وقت در اختيار آنان بگذارند .
وي افزود : منتقد مخالف نيست و بايد بر اساس رويكرد دولت تدبير و اميد تعامل را جايگزين تقابل نمود و براي تقويت وحدت ، همدلي و انسجام جامعه تلاش جهادي داشت .
مظفري از زحمات خبرنگاران پرتلاش شهرستان نكا تشكر نمود و گفت : خدا را شكر كه امسال شهيد شاخص عرصه رسانه از شهرستان نكا و شهيد گرانقدر شهيد لقماني انتخاب شد
وي خواستار تقويت نهادهاي صنفي در حوزه خبر و رسانه شد و گفت : نبايد هيچ محدوديتي براي اطلاع رساني ايجاد كرد تا خبرنگاران احساس امنيت كنند و به وظايف خود به خوبي عمل كنند .
وي در ادامه با اشاره به نزديك شدن هفته دولت گفت : كاهش نرخ تورم در نيم قرن اخير بي سابقه بوده است و نرخ تورم روستايي در تيرماه 95 به 3 / 8 درصد رسيد است .
سخنگوي شوراي اطلاع رساني مازندران سرمايه گذاري بيش از 1000 ميليارد توماني در بندر امير آباد در دو سال گذشته ، سرمايه گذاري 600 ميليارد توماني در حوزه زير ساختهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات مازندران در دولت تدبير و اميد دو اقدام مهم دولت در مازندران اعلام كرد و افزايش20 برابري حجم اقتصاد فناوري نانو، افزايش 47 درصدي واردات نفت آسيا از ايران ، مثبت شدن تراز بازرگاني با وجود مشكلات و محدوديتها بخشي از دستاوردهاي دولت تدبير اميد خواند و گفت در سال 94 صادرات غير نفتي ايران يك درصد بيشتر از واردات شده و اين افتخار بزرگي براي دولت تدبير و اميد است ضمن آنكه در دولت قبل 5 تا 6 ميليون تن گندم وارد مي شد كه در سال 94 در اين حوزه به خودكفايي رسيديم .
مظفري از نشست هيئت اقتصادي چين با استاندار مازندران خبر داد و گفت : در جلسه روز گذشته توافقنامه مهمي بين استاندار مازندران و هيئت اقتصادي چيني امضاء شد و فاينانس 480 ميليون يورويي سد هراز مورد توافق هيئت چيني قرار گرفت كه به زودي قرار دادآن تنظيم خواهد شد .
وي همچنين گفت با توافق صورت گرفته قرار شد زمينه لازم براي استقرار شهرك صنعتي چين در شرق مازندران فراهم شود .
مظفري همچنين از افتتاح اولين مركز دياليز بخش خصوصي مازندران در شهرستان بهشهر خبر داد و گفت : براي هفته دولت با حضور تعدادي از شخصيتهاي ملي صدها طرح عمراني در مازندران افتتاح خواهد شد.
۴۸
نظر شما