استاندار البرز گفت: دولت یازدهم، تشکیلاتی ورشکسته را تحویل گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، سیدحمیدطهائی استاندار البرز صبح امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، گفت: دکتر روحانی تشکیلاتی ورشکسته با پروژه های کلنگ زنی شده و نیمه تمام را تحویل گرفت.
وی افزود: دولت تدبیر و امید با تمام مشکلاتی که وجود داشت راه را باز کرده و با تلاش های وافر چه در داخل و خارج از کشور بهبود شرایط را رقم زده و فضایی آرام را ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: مدیران در تکلیف واگذاری طرح ها و پروژه های نیمه تمام همکاری بیشتری داشته باشند.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: تمامی کارکنان در دستگاه ها از مدیران تا کارشناسان باید خود را خادم مردم بدانند و شاهد نباشیم عده ای خود را خادم بدانند و گروهی دیگر ریاست کنند. هر گونه کم کاری کارشناسان در پیشبرد امور، به پای مسئولان ارشد گذاشته خواهد شد بنابراین هیچ گونه اهمال کاری در این زمینه قابل قبول نخواهد بود.

 

۴۸

کد خبر 569647

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =