ایسنا نوشت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که داعش در آستانه از دست دادن پایگاه‌های خود در جوار مرزهای ترکیه است.

به گزارش اسکای نیوز عربی، جف دیویس، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با بیان این مطلب، گفت که این گروه تروریستی تنها 25 کیلومتر از مرزهای ترکیه با سوریه را که تا منطقه الراعی کشیده شده، تحت تصرف دارد.

وی در دیدار با خبرنگاران گفت: این آخرین منطقه‌ای است که داعش می‌تواند از طریق آن با جهان در تماس باشد، این نقطه تماس مرزی است و ما آن را خواهیم بست، ما بسیار به تحقق این امر نزدیک هستیم.

دیویس با بیان این که نیروهای ترکیه‌ای در آغاز منطقه مرزی جرابلس سوریه را تحت کنترل درآوردند و سپس به غرب به سمت الراعی پیشروی نمودند، گفت که ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا پوشش و حمایت هوایی از این تلاش‌های ترکیه را تامین می‌کند.

5252

 

کد خبر 574571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    77 11
    اونوقت از خودتان نپرسیدید که چطور شد داعش اینقدر سریع در مرزهای ترکیه از هم پاشید بی آنکه مقاومت کند؟ احیانا ما گاگولیم؟
    • محسن IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
      1 0
      شما نه تنها گاگول تشریف دارید بلکه متوهم و شیزوفرنی هم هستید.انتظار داشتی در شهر کوچک جرابلوس با تعداد کمی نیروی داعشی در مقابل ارتش تا دندان مسلح ترکیه با هواپیمای جنگی و تانک چیکار کنه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین