تصاویر اختصاصی خبرآنلاین از واکمن 3200 دلاری سونی باروکش طلا در IFA 2016

سونی امسال در تِک شوی برلین برای علاقمندان به موسیقی پرتابل سنگ تمام گذاشت و واکمنی از جنس مس باروکش طلا رونمایی کرد که در نوع خود بی‌نظیر است.

به گزارش خبرآنلاین، جداسازی بدنه داخلی از بدنه خارجی با طراحی متفاوت باعث کاهش نویز و بالارفتن کیفیت صدا هنگام گوش دادن می‌شود.

اجرا با 11.2 مگاهرتز و بالانسینگ در کنار آمپلی فایر S-Master HX HI-Res و نمایشگر لمسی 4 اینچی با رابط گرافیکی جدید از دیگر مشخصات فنی این واکمن است.

هدفون همراه و پیشنهادی نیز بانام MDR-ZIR با لبه آلومینیومی پیشنهادشده است که با چرم مخصوص در اطراف آن صدای گوش‌نوازی را ایجاد می‌کند.

جک هدفون در بالای واکمن تعبیه‌شده است و مدل استاندارد 1200 دلار و مدل مجهز به روکش طلا نیز 3200 دلار قیمت داشته و از سال آینده میلادی در بازار به فروش می‌رسد.

(عکس‌ها از امید کریمی؛ خبرنگار خبرانلاین در برلین)
 
5656

کد مطلب 574759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    2 6
    چقدر زشته… حیف پول. حداقل کمی روی طراحیش کار میکردند.