۰ نفر
۱۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۳

« مه لقا ملاح » که در نزد علافه مندان محیط زیست و گسترش سلامتی طبیعت وزندگی به نام مادر محیط زیست شهرت دارد.

او با پشتکاری زائد الوصف بسان دوران جوانی اش ؛ پیگیر سلامت زندگی و دور ساختن نا آرامی های زیست محیطی از زندگی انسان و وساکنان طبیعت می باشد.

مه لقا ملاح که به یکصدمین سال زندگی اش نزدیک می شود از جمله مشارکت کنندگان در تأ سیس سازمان حفاظت محیط زیست در سال 1350 بوده و تأسیس جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست در سال 1372 را نیز در کارنامه افتخار آمیز خود ثبت کرده است .

سالم سازی محیط زیست ، موضوعی نیست که با صدور بخشنامه و وتصمیمات صرف مدیریتی بتوان به آن دست پیداکرد بلکه عشق وایمانی می خواهد که باید در وجود تمامی عناصر آن زنده وبالنده باشد و برای آن نمی توان محدودیت زمانی را قائل بود زیرا انسان تاخودش زنده است به سلامت محیط محتاج است و بعد از سپری شدن ایام حیات هم وارثان وفرزندان او نیازمند محیطی عاری از آلودگی می باشند و این موضوعی است که باید در دستور کار متصدیان امر قراربگیرد وبایستی دانسته شود سلامت محیط زندگی از جمله موضوعاتی است که باید در عمق وجود آحاد جامعه نفوذ کند و همگان باید خود را موظف در حفظ آن بدانند والا اینکه متوقع باشیم این رسالت عظیم برعهده سازمان محیط زیست می باشد و آنها باید به تنهایی این مسئولیت رابه دوش بگیرند به بیراهه رفتن است .

گرچه در سال های اخیر با گسترش آلودگی های زیست محیطی و توسعه بیماری های ناشی از آلودگی میزان توجه وحساسیت های عموم مردم بیشتر شده است لکن با نگاهی به آمارهای رسمی ، کافی نبودن این میزان از مراقبت ها  مشخص می شود .

سازمان حفاظت محیط زیست در کنار عمل به مسئولیت های سازمانی خویش می بایستی با معرفی شخصیت هایی چون « مه لقا ملاح » مسئولیت مقابله با کجی های شایع در چگونگی زندگی  را عمومیت بخشیده و مه لقا ها ی متعددی را درکنار خود داشته باشد و راه رسیدن به این آرزوی بزرگ تکریم ایشان در زمان حیاتش می باشد نه اینکه بعد از فراقش به تشکیل  مجالس فاتحه و صدور بیانیه و... اقدام کند .

مه لقا ها را در زنده بودنشان احترام کنیم و از زبان خودشان رموز موفقیت و بایسته ها ونبایسته های رسیدن به یک زندگی سرشار از امید و تندرستی را انتشار دهیم تا بطور طبیعی شاهد گسترش این  گونه انسان های موثر وموفق در عرصه محیط زیست باشیم .

سازمان محیط زیست باید از لاک خود بیرون بیاید و جامعه را با خودش همراه وهمساز کند و سرود زندگی بدون آلودگی را با زبانی عامه پسند به گوش جان همه مردم برساند و کودکان این مرزو بوم را از طریق مدارس به آثارشوم بیماری های زیست محیطی حساس کند والا روند رو به رشد وپیچیده بیماری های ناشی از آلودگی ها  نسل بشریت وساکنان طبیعت با به مخاطرات جدی روبرو می سازد .

دکترمرتضی بهشتی - حقوقدان و پژوهشگر

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 574860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۴
    3 1
    از خبر آنلاین که رسانه ای پربازدید است انتظار می رود از ترویج عبارات و اصطلاحات بی مایه و بی معنایی مانند پدر محیط ریست مادر محیط زیست پدر شیمی فلان پدر فیزیک بهمان و مانند آن خودداری کنند. این کارها نه کمکی به ترویج علم و نه قدردانی از آن فرد محسوب می شود. بهتر است از اصطلاحات صحیح تری مانند پیشگام پیشکسوت و مانند آن استفاده کنید