رییس آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه کودکان معلول به مراقبت های ویژه نیاز دارند، گفت: 233 نفر از دانش آموزان با آسیب های بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی در مدارس عادی حضور دارند.

به گزارش خبرآنلاین، سهیلا فریقی افزود: آموزش و پرورش استثنایی استان با 797 نفر دانش آموز در 7 گروه معلولیت در قالب 15 مدرسه ویژه و 7 کلاس ضمیمه فعالیت می کند .
به گفته وی 1010 نفر از دانش آموزان مدارس عادی در استان تحت پوشش مراکز اختلالات خاص یادگیری هستند و از خدمات آموزشی و توان بخشی ویژه این مراکز زبر نظرآموزش و پرورش استثنایی دریافت می کنند .
وی اضافه کرد: 172 مدرسه عادی استان پذیرای دانش آموز استثنایی می باشند که اصطلاحا به آنها مدرسه پذیرا می گویند و طبق آخرین آماردر مجموع 390 نفر کارکنان شاغل در آموزش و پرورش استثنایی هستند .
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خاطر نشان سخت: شاخص های اختصاصی آموزش و پروش استثنایی مورد توافق وزارت آموزش و پرورش در قالب 3 بحث اجرایی ایجاد فرصتهای عادلانه آموزشی و پرورشی برای معلولان، ارتقای کیفیت آموزش، توسعه امور پرورشی و تربیت بدنی دانش آموزان با نیازهای ویژه ابلاغ شده است که اجرای آن در استان زنجان در وضعیت رضایت بخشی است بطوریکه در مباحث آموزش ویژه و سنجش بدو ورود دبستانی ها و آموزش دانش آموزان پیش دبستانی و آموزش افراد اوتیسم بالای 94- 95 درصد بوده و این بیانگر اینست که این مجموعه توانسته از عهده وظایف خود برآمده و در کنار اینها خدمات حمایتی نیز از سوی بخش دولتی انجام می گیرد .
فریقی بیان کرد : حضور کودک استثنایی در مدرسه منوط به داشتن سرویس ایاب و ذهاب می باشد و در غیر اینصورت دانش آموزان محروم از تحصیل می شوند و اکثر اولیا قادر به پرداخت هزینه سرویس ایاب ذهاب نمی باشند و این هزینه گزاف بر عهده دولت می باشد .

46

 

 

کد خبر 574957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار