به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین گیلان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری؛ نجفی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 80 درصد مسکن مهر گیلان به متقاضیان واگذار شده است گفت: تلاش داریم تا پایان سال 95 اکثریت واحدهای باقیمانده تحویل مردم داده شود.
استاندار گیلان افزود: از 71 هزار واحد مسکن مهر استان تاکنون 62 هزار واحد تحویل داده شده است.
نجفی کمبود زیرساختهای زیربنایی مسکن مهر را از مهمترین مشکلات آن عنوان کرد و افزود: بیشتر از50 درصد از مشکلات زیربنایی برجای مانده مسکن مهرنظیر جاده های دسترسی ،آب ،برق و مخابرات در 3 سال گذشته برطرف شده است.
وی همچنین پیش بینی نشدن فضاهای آموزشی مناسب در طرحهای مسکن مهر بویژه مسکن مهر رشت را یکی دیگر از این مشکلات زیربنایی عنوان کرد و گفت: امیدواریم باتوجه به اعتبارات استانی و کمک وزارت راه و شهرسازی این نقیصه زودتر برطرف شود.
وی با بیان اینکه تکمیل این زیرساختها به اعتبارات بالا نیازمند است گفت: ضمن قدردانی از توجه وزارت راه و شهرسازی انتظار داریم در این زمینه به مسکن مهر گیلان به ویژه مجموعهی بزرگ رشت توجه و حمایت بیشتری شود.
نجفی با اشاره به فرمایشات امام راحل درخصوص اینکه مردم ولی نعمت ما هستند افزود: رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور نیز همواره بر خدمت بیشتر به مردم تأکید داشتهاند و این اندیشهی دولت است.
استاندار گیلان با بیان اینکه شهرستان انزلی نقش بسزایی در توسعه گیلان ایفا می نماید افزود: هیچگاه نگاه توسعهی گیلان از بندرانزلی خارج نخواهد شد.
وی از راهاندازی واحدهای تولیدی سلولزی و MDF های بی نظیر در ماه های آینده خبر داد و با بیان اینکه حل مشکل اشتغال از اولویتهای اصلی استان است افزود: این میزان بیکاری زیبندهی گیلان و شهرستان بندرانزلی نیست.
وی گفت: انشاء ا... با فضای همکاری و وحدتی که در استان وجود دارد مشکلات را سپری خواهیم کرد.
۴۸
نظر شما