به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مازندران ، فهيمه فرهمند پور، مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده در نشست با بانوان فرهيخته و مشاوران امور بانوان دستگاه هاي اجرايي و فرمانداري هاي استان، موضوعات مربوط به بانوان را عموما متاثر از شرايط كلان و كلي كشور دانست و ياد آور شد: امروز برخي آسيب هاي جامعه ما، مبتلا به گروه هاي مختلف اجتماعي و زنان و مردان است، ليكن با توجه به اين كه سطح آسيب پذيري در جامعه بانوان عميق تر است، بايد توجه بيشتري به اين حوزه شود و منشاء راه اندازي و فعاليت يك اداره كل مختص حوزه بانوان در استانداري ها از اين باب است.
فرهمند پور با اشاره به اين كه اعتبارات و برنامه ها و امكانات كشور در بخش هاي مختلف متعلق به آحاد افراد جامعه است و در انحصار مردان يا زنان به طور خاص نيست، گفت: بايد سعي شود تا اعتبارات تخصيصي به حوزه بانوان درست و كامل هزينه شود.
وي با اشاره به اين كه مشاوران امور بانوان در ادارات و سازمان ها مي بايست در هر حوزه عملكردي، مسايل جامعه زنان را از دستگاه متبوع مطالبه نمايد، خاطر نشان ساخت: بايد برنامه ريزي و اقدام و عمل در حوزه ماموريتي دستگاه ها به نحوي اتفاق بيفتد كه خروجي اش منتهي به توزيع عادلانه و متوازن جنسيتي امكانات شود.
مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده، با بيان اين كه اعتبارات مربوط به حوزه بانوان در سطح دستگاه هاي اجرايي توزيع مي شود، افزود: اصلي ترين ماموريت اداره كل بانوان و خانواده استانداري، هماهنگي و نظارت بر اجراي درست برنامه ها ، اعتبارات و عملكرد در اين حوزه در دستگاه هاست.
وي با اعلام اين كه اطلس جامع زنان كشور در معاونت امور زنان رياست جمهوري طراحي شده است، ياد آور شد: مركز رصد اجتماعي وزارت كشور مسايل مختلف حوزه بانوان را مستمرا پايش مي نمايد.
فرهمند پور با اشاره به اين كه رعايت عدالت در انتصابات يكي از مطالبات بانوان است و رييس جمهور محترم تاكيد كردند در شرايط برابر بين يك مرد و يك زن، بانوان براي تصدي پست ها برگزيده شوند، ابراز داشت: ماموريت اصلي ما بهبود امور حوزه بانوان در بخش هاي مختلف است.
وي از تهيه طرحي به منظور ارتقا توان مديريتي بانوان در پست هاي مختلف مدير كلي، معاون مدير كلي و زنان عضو شوراي اسلامي شهرها در وزارت كشور خبر داد و تصريح كرد: اين طرح در مرحله نخست براي آموزش 2200 نفر از بانوان جامعه هدف برگزار خواهد شد.
مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده، با اشاره به اين كه بانوان فرماندار، در شمار بهترين فرمانداران در كشور هستند و 14 بخشدار خانم در كشور در حال ايفاي وظيفه هستند، اظهار داشت: در حوزه زنان كار و تلاش فراواني در دولت دكتر روحاني صورت گرفته است و هيچ گاه نبايد در اين حوزه از دايره قضاوت كارشناسي خارج شويم.
وي، تصريح كرد: تحكيم بنيان خانواده و توسعه سازگاري فعال بانوان در خانواده با آگاهي و رضايت مندي يكي از مهم ترين ماموريت ها و برنامه هاي ماست.
مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده، با تاكيد بر اين كه در حوزه بانوان بايد از بسيج ظرفيت ها، بويژه توان تشكل هاي مردم نهاد درست استفاده شود، گفت: بايد حمايت هاي مردمي و قابليت هاي تشكل ها را به سوي نيازهاي درست در اين بخش سوق دهيم.
فرهمند پور با بيان اين كه از توسعه مشاغل خرد و خانگي پشتيباني مي كنيم و استاندار مازندران نيز در ديداري كه با ايشان داشته ام شديدا اعلام حمايت نموده اند، عنوان كرد: جامعه بانوان به سمت سالمندي مي رود، بايد براي نيازهاي بانوان سالمند در آينده برنامه ريزي شود.
مريم جمشيدي، مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري نيز در اين جلسه با اشاره به اين كه 238 هزار زوج طي 3 سال اخير در مازندران آموزش ديده اند، تصريح كرد: 10 هزار زوج در پاييز 95 آموزش مي بينند.
وي به افتتاح پارك بانوان در قائم شهر طي هفته دولت امسال اشاره كرد و ياد آور شد: ايجاد بازارچه دائمي عرضه توليدات بانوان در 6 شهر استان را در برنامه داريم و طي روز گذشته نخستين بازارچه را در بابلسر افتتاح كرديم.
در اين جلسه مشاوران امور بانوان دستگاه هاي اجرايي، فرمانداري ها و مديران تشكل هاي مردم نهاد استان به بيان نقطه نظرات و ديدگاه هاي خود پرداختند.
46
نظر شما