برخورد قاطع با متجاوزان به اراضی ملی در استان زنجان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به ضرورت برخورد قاطع با متجاوزان به اراضی ملی تاکید کرد: سیاست منابع طبیعی استان بر تعامل و مشارکت با مردم در جهت استفاده به موقع و بهینه از منابع طبیعی است و در این راستا با تشکیل کارگروه رفع تداخل در جهاد کشاورزی بنا بر حل و فصل اختلافات با مردم را دارد.

به گزارش خبرآنلاین زنجان، خلیل آقاجانلو در دیدار با رئیس دادگاه عمومی دندی ادامه داد: در حال حاضر برنامه ریزی در جهت رونق بخشیدن به اقتصاد روستاها با استفاده از ظرفیت های منابع طبیعی هستیم که کار را در بخش حوزه آبخیز قزل تپه شروع کردیم که با اطلاع رسانی و فرهنگسازی در کل استان عملیاتی خواهیم کرد.

دکتر امیری رئیس دادگاه عمومی شهردندی با اشاره به برخورد سریع با متخلفان و سوء استفاده کنندگان منابع طبیعی و اراضی ملی افزود: دادگستری دندی آمادگی کامل در جهت همکاری با منابع طبیعی را دارد.  

 

۴۸

 

کد خبر 576993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =