ارزش کالاهای قاچاق کشف شده در این استان در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 150 درصد افزایش داشته است که این نشان از تغییر روش های قاچاق و نوع محموله ها دارد.

به گزارش خبرآنلاین؛ مرتضی ممیزی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون 444 پرونده قاچاق کالا در سطح استان زنجان ثبت شده است، افزود:70 درصد محموله های قاچاق کشف شده در این مدت مربوط به پوشاک است.
وی ادامه داد: پوشاک، گوشی تلفن همراه، سیگار و لوازم آرایشی و بهداشتی به ترتیب دارای بیشترین فراوانی در محموله های قاچاق کشف شده در زنجان هستند.
ممیزی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 96 میلیارد ریال جریمه نقدی برای پرونده های قاچاق کشف شده در استان ثبت شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه طی پنج ماهه امسال 53 مورد حکم امحای محموله های غیرمجاز لوازم آرایشی و بهداشتی، خوردنی و آشامیدنی صادر شده است، افزود: طی این مدت با رأی شعبه های ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان 446 حکم ضبط کالاهای قاچاق در حق صندق دولت صادر و 17 خودروی حامل نیز به نفع دولت توقیف شد.

 

46

کد خبر 577036

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار