به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل؛ بابک پور پناهی مدیر عامل سازمان فرهنگی، ورزشی در این باره گفت: این جشنواره با هدف غنی سازی اوقات فراغت مخاطبین در ایام تابستان و ایجاد رقابت سالم در میان بانوان و ایجاد زمینه ای مناسب برای بانوان که بتوانند توانایی و استعداد آشپزی خود را به نمایش بگذارند، برگزار شد.
وی گفت: این جشنواره ها علاوه بر تزریق روحیه نشاط و پویایی در میان شهروندان سبب شناساندن توانایی بانوان می شود تا بتوانیم از این ظرفیت ها برای درآمدزایی شهروندان بهره ببریم.
پور پناهی افزود: احیای غذاهای سنتی، معرفی غذاهای بومی مهجور مانده یا در حال فراموشی، تنوعبخشی به جاذبههای گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبههای هر منطقه از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
مدیر عامل سازمان فرهنگی، ورزشی ادامه داد: جشنواره غذا فرصت مناسبی بود تا مراجعه کنندگان به فرهنگسرای انقلاب از نزدیک سفره های رنگارنگ خلاقانه کدبانوهای هنرمند را مشاهده نمایند و زمینه مساعدتری هم برای بانوان آشپز حاضر در جشنواره فراهم کرد که خود را در یک رقابت آشپزی محک بزنند و توانایی و استعداد آشپزی خود را نشان دهند.
وی افزود: طعم، مزه، سلامت بودن غذاها، سفره آرایی و تزیین، نوآوری، استفاده از ظروف سالم برای ارائه غذا، کیفیت مواد اولیه استفاده شده درطبخ غذاها از موارد مد نظر داوران برای امتیاز دهی عنوان شده بود و برهمین اساس غذاهای با امتیاز بالاتر و آشپزهای برتر انتخاب، معرفی و تجلیل شدند.
پورپناهی گفت: سفره ها و غذاهای آماده شده توسط داوران جشنواره، ارزیابی شد و بر اساس معیارهای انتخاب برترین ها و مواردی که در صورت رعایت آنها از نظر داوران امتیاز تلقی می شد، اقدام به امتیاز دهی برای میز ها و سفره های غذای آماده شده نمودند.
این مسئول ادامه داد: میزهای غذای آماده شده توسط آشپزهای حاضر در جشنواره براساس سلیقه شخصی هریک از رقابت کنندگان آماده، تزیین و ارائه شد و آشپزها سعی کرده بودند تا از خلاقیت خود برای ارائه دستپخت شان استفاده نمایند.معرفی غذاهای بومی و محلی و گرایش خانواده ها به سمت این غذاها از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه است.
در این جشنواره که در محل فرهنگسرای انقلاب شهرداری با حضور بانوان علاقه مند به آشپزی و داوطلبین حضور در این رقابت برگزار گردید، انواع غذاهای سنتی اردبیل ، غذاهای اصیل ایرانی و غذاهای روز دنیا به نمایش درآمد و بازدیدکنندگان امکان استفاده و بازدید از سفره های آماده شده را به دست آوردند.
همه شرکت کنندگان در این رقابت با اهداء هدایایی مورد تشویق واقع شدند و دو نفر اول ، جایزه ویژه جشنواره را از آن خود کردند.
46
نظر شما