۰ نفر
۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۴

گزارشهای جدید در بریتانیا نشان میدهد تعداد گزارشهای حاکی از دیدن ارواح ، اشباح و موجودات شیطانی به بالاترین حد در طول 25 سال گذشته رسیده است.

تقریبا در طول 25 سال گذشته ، 1000 مورد فعالیت‌های مرتبط با شیطان در بریتانیا گزارش شده است که در این میان یورکشایر روح‌زده ترین منطقه را به خود اختصاص داده است.محققان ادعا کرده اند امروزه رویارویی با شیاطین ، ارواح و اشباح در دوران حاضر شایع‌تر از قرون وسطی است.

این تحقیقات نشان می‌دهد با وجود پیشرفت‌های صورت گرفته در قرن بیست و یکم ، هنوز هم بریتانیایی‌ها باورهای خود در مورد جادوگران ، ارواح ، نفرین‌های شیطانی و مانند آن‌ها را از نسل‌های گذشته به ارث برده اند.

هنوز هم در این کشور گزارش‌هایی از دیدن ارواح خبیثه که قربانیان خود در هنگام خواب حمله می‌کنند و حتی آن‌ها را آزار جنسی می‌دهند ، اشباحی با تصاویر ترسناک و مانند آن مطرح می‌شود.

بریتانیایی‌ها علاقه بسیاری به داستان‌های مرتبط با ارواح دارند و ده‌ها نمونه مختلف از روح‌ها و شیاطین را توصیف کرده اند که با آن‌ها برخورد داشته اند.

از انواع مختلف ارواح که بریتانیایی‌ها ادعای دیدن آن را داشته اند می‌تواند به شکل شیطانی فردی به نام استفان که خودکشی کرده است ، شبح‌های سگ‌ها ، سگ‌های جهنمی ، ارواح شیطانی که در آب زندگی کرده و قربانیان خود را به درون آب کشیده و آن‌ها را غرق می‌کنند و مانند آن اشاره کرد.

کارشناسان معتقدند جمعیت بریتانایی‌ها نسبت به گذشته بیش‌تر شده است و به این ترتیب گزارش‌های حاکی از برخورد با ارواح شیطانی نیز بیش‌تر از گذشته خواهد بود.

تلگراف / 26 آوریل

کد خبر 57789

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
    0 0
    این انگلیسی ها هم دلشون خوشه هااا !!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین