تعویض ۳۰۰۰ دستگاه کنتور در طرح فهام

مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: طی مدت 20 روز 3000 دستگاه کنتور طرح فهام در شرکت توزیع برق لرستان تعویض شد

به گزارش خبرانلاین لرستان ، فریدون خودنیا ابراز داشت: راه اندازی و بهره برداری از نرم افزار تحت وب جهت قرائت از راه دور کنتورهای دیماندی در حال اقدام است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه نصب 3000 دستگاه کنتور هوشمند طی 20 روز یکی دیگر از اقدامات افتخار آمیز شرکت توزیع برق استان لرستان است اظهار داشت: این طرح یکی از ارکان مهم حرکت به سمت هوشمندسازی شبکه های توزیع برق است.

وی گفت: در فاز اول این طرح با همکاری امور مشترکین و اداره اندازه گیری و همکاران مجری طرح، برنامه ریزی دقیقی انجام شده تا به صورت زمانبندی شده و با استفاده از پتانسیل گروههای نصب کنتور این طرح به درستی انجام شود.

 خودنیا با اشاره به اینکه در این طرح مقرر گردیده با توجه به اهمیت مشترکین کشاورزی تمامی این مشترکین در اولویت قرار گرفته و روبه اتمام است، بیان داشت در فاز اول و دوم طرح 3000 دستگاه کنتور مدنظر بود که طی مدت 20 روز کاری انجام و به اتمام رسید.

وی فاز سوم طرح را 5000 دستگاه اعلام کرد و گفت طی قرار داد منعقده با شرکت سابا این تعداد کنتور تحویل خواهد شد و طبق برنامه کاری صورت گرفته قطعأ طی مدت 40 تا 50 روز این تعداد نیز نصب و به بهره برداری خواهد رسید

همچنین مدیر امور مشترکین برق لرستان اظهار داشت: اجرای این طرح بزرگ در استان مزایای فنی فراوانی برای شرکت توزیع برق استان تحصیل خواهد نمود.

 شیرازی گفت: بهره برداری از این طرح قابلیت های مهمی را در بر دارد که از جمله آنها می توان به ارسال گزارش دستکاری کنتورها توسط مشترکین شامل باز شدن در پوش ترمینال ، قطع ولتاژ و جریان ها، قرائت از راه دور اشاره نمود.

 

۴۸

کد خبر 580210

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار