به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ امیر خجسته، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی که در دیدار با رئیس دانشگاه صنعتی همدان سخن می گفت با تأکید بر توانمندی های پژوهشی و نیروی انسانی مجرب در این دانشگاهها افزود: دانشگاه صنعتی همدان در کنار فعالیت های برجسته آموزشی، یکی از مراکز پژوهشی مهم استان محسوب می شود که صنایع استان باید به این دانشگاه و توانمندی های آن رویکرد مثبتی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه صنعتی همدان به خوبی می تواند در دو حوزه مطالعاتی مهم شامل آلاینده ها و همچنین آب به استان همدان و کشور کمک کند.
خجسته با اشاره به اینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید بیشتر از گذشته باشد تا راه توسعه کشور و استان همدان هموار شود تصریح کرد: دولت در حال کوچک سازی است و جوانان دنبال استخدام در مشاغل دولتی نباشند بلکه با آموزش در امور صنعتی، کارآفرینی کنند.
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در ادامه ضمن تاکید بر لزوم بهره مندی دانشگاهها از ظرفیت های استان گفت: با وجود ظرفیت های خوب علمی و امکانات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی همدان آینده روشنی پیش روی این دانشگاه است.
خجسته اقتصاد مقاومتی را تنها راه نجات و علاج کشور دانست و افزود: باید با بهره گیری از تمام پتانسیل ها و ظرفیت های داخلی تولید را در کشور تقویت کنیم که دانشگاه های صنعتی نقش مهمی در این زمینه دارند.
نماینده مردم همدان و فامنین با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی همدان یک دانشگاه نوپا و جوان است تاکید کرد: وضعیت رفاهی دانشجویان از مهمترین مباحثی است که وزرات علوم و مسئولان دانشگاه باید زمینه های حل این دغدغه ها را فراهم سازد.
محمود نیلی، رئیس دانشگاه صنعتی همدان نیز با بیان اینکه این دانشگاه در صنعتی شدن و رشد و توسعه استان نقش موثری دارد گفت: کمک به توسعه کشور و ارتقای فرهنگ عمومی دانشجویان از وظایف مهم این دانشگاه است.
وی با اشاره به ظرفیت های مناسب علمی این دانشگاه در حوزه های برق ، صنعت و معدن ، یکی از برنامه های خود در این دانشگاه را ارتقای سطح تعامل و ارتباط دانشگاه با صنعت دانست و افزود : با وجود توانمندی های دانشگاه صنعتی در حوزه های مختلف آماده ورود به مشارکت های صنعتی در استان هستیم.
دکتر نیلی، با بیان اینکه چشم انداز ما توسعه فضای فیزیکی و علمی دانشگاه است تصریح کرد: امیدواریم بودجه های تایید شده از سوی دولت هر چه سریعتربه دانشگاه تخصیص یابد تا بتوانیم فضاهای آموزشی و آزمایشگاهی را گسترش دهیم.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان در ادامه یکی دیگر از برنامه های خود در این دانشگاه را ایجاد تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر دانشگاه با واحدهای صنعتی استان دانست و افزود: توسعه و پیشرفت کشور در گرو تکمیل زنجیره صنعت و دانشگاه است و تلاش در دانشگاه صنعتی همدان با تربیت نیروی انسانی کارآمد در توسعه صنعت تاثیر گذار است.
وی یادآور شد: طرح بررسی توسعه صنعت استان و شناسایی چالش ها و نقاط ضعف و قوت صنعتی و ارائه راهکارها در دست اقدام و بررسی است و امسال برای نخستین بار سند راهبردی و برنامه عملیاتی دانشگاه تصویب می شود.
نیلی گفت: دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه، مدیران و صنعتگران آینده کشور محسوب می شوند و می توان با آموزش و تربیت متخصصان توسعه و پیشرفت صنعتی کشور را رقم زد.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به وجود 60 نفر عضو هیات علمی در این دانشگاه ، تعداد کل پرسنل دانشگاه صنعتی همدان را 118 نفر اعلام کرد.
نیلی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی از پایان نامه های دانشجویی که در ارتباط با مسائل و مشکلات صنعتی و تولیدی استان انجام شود، حمایت می کند.
لازن به ذکر است دانشگاه صنعتی همدان 10 رشته فعال در مقطع کارشناسی و 9 رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارد و در حال حاضر یک هزار و 595 دانشجو در این دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند و در سال های گذشته نیز یک هزار و 389 نفر دانشجو در این مرکز علمی، دانش آموخته شدند.
46
نظر شما