شرکت‌های هرمی مجوزدار یا بی‌مجوز این روزها بلای جان مردم شده‌اند. سخنگوی قوه قضاییه به گلایه‌های مردم در این‌باره جواب داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین یکی از مشکلاتی که در ماه های اخیر بارها از سوی مخاطبان سرویس مشکلات مردم عنوان شده، مسئله شرکتهای هرمی مجوز دار است.
در گزارشهای گذشته، بارها درباره راهکارهای مقابله و گلایه های شهروندان از این شرکتها، مطالبی منتشر شده است. (اینجا) و (اینجا) را بخوانید.
گلایه های مردم از شرکتهای هرمی و مسایلی که برای خانواده ها پیش آمده، در نشست خبری سخنگوی دستگاه قضا نیز مطرح شد.
غلامحسین محسنی اژه ای، معاون اول قوه قضاییه درباره مشکلاتی که شرکتهای هرمی مجوزدار برای شهروندان پیش آورده اند، توضیح داد: کسانی که مجوز نداشته باشند، کارشان خلاف است. با فرض داشتن مجوز، وعده هایی بدهند که خلاف واقع باشد، فراتر از مجوز یا غیرقابل اجرا باشد، نوعی کلاهبرداری است. در صورتی که کلاهبرداری محقق شد، شاکی خصوصی می تواند شکایت کند و مدعی العموم هم می تواند از حیث عمومی اقدام به تعقیب کند. باید دید وعده های خلاف واقع یا دروغین یا شایبه کلاهبرداری دارند، جرم است.


به این ترتیب می توان به شهروندان اطمینان داد در صورتی که هر یک از وعده های این شرکتها به نتیجه نرسد و بتوان اثبات کرد دروغ گفته اند، می شود به عنوان کلاهبرداری از صاحبان و مدیران شرکتهای هرمی مجوزدار، در دادگاه های ذی صلاح، شکایت کرد.

 

46231

 

کد خبر 580715

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۸
    5 3
    کلاهبرداری از نوع مجوز دار وهمه جا را هم دارد آلوده می کند از شهر گرفته تا روستا های دور افتاده ،از محیط مدرسه ودانشگاه گرفته تا محیط کارگری وکارمندی .از زنان خانه دار تا مهندس و دکتر و وکیل .همه دنبال سرابی می دوند که حقیقت ندارد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین