جشن بزرگ غدیر در تفرجگاه عون‌ابن علی تبریز برگزار می شود

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف وامور خیریه آذربایجان شرقی از برگزاری جشن بزرگ غدیر در تفرجگاه عون‌ ابن علی تبریز خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، رحیم عبدالجباری به خبرنگاران گفت: این جشن همزمان با عید بزرگ غدیرخم، ساعت ۱۰ صیح تا اذان ظهر، ما بین حرم مطهر امام‌زاده عون‌بن علی(ع) و مقبره‌ی شهدای گمنام با حضور جمعی از مسئولان استانی و مردم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: سخنران این مراسم «سردار عزت‌الله جعفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی بوده و در خصوص عید غدیر و همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس نیز به سخنرانی خواهند پرداخت و شعرخوانی، مدیحه‌سرایی و برنامه‌های فرهنگی متنوعی در این مراسم اجرا و در پایان مراسم نیز از خانواده‌ی شهدا تجلیل خواهد شد و همچنین به افرادی که با نام «علی» در جمع حضور داشته ‌باشند نیز جوایزی اهدا خواهد شد.

مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف وامور خیریه آذربایجان شرقی با اشاره به فلسفه و پیام عید بزرگ غدیرخم تاکید کرد: این عید بزرگ، عید امامت و ولایت بوده که ریشه و اصل مذهب تشیع نیز همین موضوع ولایت است؛ از این رو گرامی‌داشت این روز در راستای استحکام بنیان مذهب تشیع و برگزاری این گونه جشن‌ها در راستای تبدیل امام‌زادگان به قطب فرهنگی نیز موثر است.

عبدالجباری در پایان خاطر نشان کرد: جشن بزرگ غدیر در کوه عون‌بن علی تبریز با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، اتاق بازرگانی و معاونت فرهنگی سپاه الغدیر برگزار خواهد شد.

46

کد خبر 580988

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =