از بین طرح های ارائه شده به مرکز رشد دانشگاه سمنان در شش ماه نخست امسال ، 15 واحد فناور جدید توانستند در جلسات کمیته پذیرش و ارزیابی پذیرفته و فعالیت خود را دراین مرکز آغاز نمایند.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ؛ دکتر محمدصادق ولی پور، مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت : از 15 واحد فناور پذیرفته شده در این مدت ، 7 واحد در مقطع پیش رشد، 5 واحد در مقطع رشد، یک واحد به عنوان واحد تحقیق و توسعه و 2 واحد هم در مقطع پیش رشد به عنوان تیم فناور دانشگاهی پذیرش شدند.
دکتر ولی پور افزود : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال 1395 به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و به منظور عملیاتی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی، مرکز رشد بستر مناسب را برای پذیرش انواع ایده در حوزه های مختلف فراهم نموده است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای مرکز رشد فناوری دانشگاه سمنان در جذب و حمایت از شرکت های دانش بنیان، پذیرش و حمایت از شرکت های دانش بنیان را گامی اساسی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: اقتصاد دانش بنیان نقش کلیدی و غیر قابل انکاری در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.
وی یکی از مهمترین وظایف مرکز رشد فناوری دانشگاه را جذب شرکت های دانش بنیان و فناوران عنوان کرد و افزود: یکی از مهمترین اهداف و ویژگی های جذب این شرکت ها تجاری سازی تولیدات شرکت های فناور است که با ظرفیت های مناسب و حمایتی در جهت تجاری سازی و تولید ثروت از طریق فعالیت های دانش بنیان و فناورانه و توسعه اشتغال پایدار نخبگان و صاحبان فکر و ایده گام بردارد و بستر لازم در این راستا را فراهم آورد

46

کد خبر 581025

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =