هفته فرهنگی فرصتی برای معرفی اصالت صنایع دستی کردستان بود

یکی از تولیدکنندگان صنایع چرمی کردستان گفت: صنایع دستی پتانسیل بالقوه ای از هنر، ذوق و مهارت است که در قالب هفته فرهنگی خلاقیت، تبحر، هنر و اصالت کردستان را در بعد ملی و توریستی مطرح ساخت.

«کژال حاجی میرزایی» در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، اظهار کرد: صنایع دستی کردستان با دارا بودن هنرمندانی توانا و صاحب ذوق، یکی از بهترین و شاخص‌ترین هنرهای مطرح شده در دنیاست.
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی همواره جزئی جدانشدنی از زندگی مردم کردستان است، افزود: صنایع دستی کردستان آمیزه از هنر، ذوق و مهارت است که با بهره گیری از ابزار و لوازم طبیعی، زمینه اشتغال جوانان را نیز فراهم ساخته است.
این تولیدکننده صنایع دستی چرمی با بیان اینکه صنایع دستی دارای مشتریان خاص خود است، گفت: حضور صنایع دستی در نمایشگاه در کنار جشنواره هفته فرهنگی علاوه بر معرفی صنایع دستی استان، به دلیل دارا بودن ویژگی های منحصر به فرد خود قابلیت جذب سرمایه به استان را داراست.
حاجی میرزایی با تأکید بر لزوم حمایت مسئولین از صنایع دستی و تعاونی های تولید کننده، خاطرنشان کرد: صنایع دستی پتانسیل بالقوه ای است که می تواند به عنوان موتور محرکه ای در خلق فرصت های شغلی بکار گرفته شود.
وی برگزاری هفته فرهنگی را فرصتی مغتنم در راستای جذب گردشگر به استان دانست و یادآور شد: تبادل اطلاعات با بازدید کنندگان در قالب هفته فرهنگی منجر به معرفی فرهنگ، هنر و صنایع دستی کردستان در بعد ملی و توریستی شد.

46

 

کد خبر 581063

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار