افتتاح ساختمان جدید همیاری شهرداری های استان البرز با حضور استاندار

ساختمان جدید سازمان همیاری شهرداری های استان البرز با حضور استاندار و مسئولین استانی افتتاح شد.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، ساختمان جدید سازمان همیاری شهرداری های استان البرز در پنج طبقه با متراژ هزار متر با در نظر گرفتن تمام امکانات و نمازخانه، سالن کنفرانس و ... تاسیس شد.

پس از سال‌ها اجاره‌نشینی سازمان‌های همیاری شهرداری ها ی استان البرز صاحب خانه شدند.
در حاشیه این مراسم، مدیر عامل سازمان همیاری های شهرداری های استان با اشاره به اینکه ساختمان پیشین این مجموعه استیجاری بود، گفت: با توجه به وجود افرادی که به صورت بخش خصوصی داخلی یا خارجی با این سازمان مراوده دارند، باید ساختمانی شایسته و مجهز برای این سازمان درنظر می گرفتیم.
باقر نژاد به افتتاح بنیاد ایران و روسیه اشاره کرد و گفت: این بنیاد که به دست استاندار افتتاح شد، در سال گذشته به وجود آمد و پس از چند جلسه به تفاهم رسیدیم که بنیاد ایران و روسیه به نمایندگی سازمان همیاری آغاز کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دفتر مرکزی این بنیاد نیز در تهران در نظر گرفته شده که مقرر شده فعالیت های مورد نظر در آن مکان پیگیری شود.
وی در پایان تصریح کرد: تلاش می شود با استفاده از تجارب سال گذشته و تعامل مسئولین، برنامه های سال جاری را فعال تر دنبال کنیم.

46

کد مطلب 581080

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین