۰ نفر
۳۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۷

ایرنا نوشت: دبیرکل سازمان ملل در افتتاحیه هفتاد و یکمین نشست سران مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به اینکه یمن ، لیبی ،عراق، افغانستان و فلسطین تهدید های بزرگ امنیتی هستند، گفت: قدرت پایان دادن به جنگ را داریم.

بان کی مون روز سه شنبه باتاکید براینکه به نظر می رسد که نسل بعدی ماازهم اکنون به خطر افتاده است، افزود: بیش از هر زمانِ دیگر، براین اعتقاد هستم که قدرت پایان دادن به بحران ها را داریم و این تواناییِ بالقوه موجود است که فاصله (طبقاتی) را میان ثروتمندان و فقرا کاهش دهیم.

وی سپس به بحران سوریه و گسترش افراط گرایی و تروریسم اشاره کرد و گفت: درگیری ها در سوریه موجب کشته شدن هزاران نفر شده است.

وی با بیان اینکه قدرت پایان دادن به جنگ، فقر و ظلم و ستم را داریم، گفت: ما روش ها و ابزارهایی در اختیار داریم که می تواند به درگیری ها پایان دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات کنونی جهان، از جمله تغییرات اقلیمی زمین و نیاز 130 میلیون نفر در سراسر دنیا به کمک هایی که جان شان را نجات دهد، اشاره کرد و گفت که افتخار می کند، فمینیست است.

49311

کد خبر 581410

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین