۰ نفر
۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۰

حسنی مبارک برای چندمین بار میزبان نتانیاهو خواهد بود تا شاید این‌بار گرهی از کار بگشاید

بنیامین نتانیاهو نخست وزیری رژیم اسرائیل باز هم در یک قدمی دیدار با حسنی مبارک رئیس‌جمهوری مصر قرار گرفته است . مصر سالهاست که به عنوان نخستین کشور عربی که دست دوستی اسرائیلی‌ها را پذیرفته نقش میانجی میان فلسطین و اسرائیل را بازی می‌کند . با این‌همه این میانجی‌گری‌ها تا‌کنون ره به جایی نبرده است .
به گزارش خبرگزاری فرانسه، بنیامین نتانیاهو دوشنبه آینده با حسنی مبارک دیدار می کند تا درباره تلاش ها برای ازسرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه گفتگو کند . سران اسرائیل و مصر در گفتگوی تلفنی اخیر با یکدیگر موافقت کردند دوشنبه آینده در شرم الشیخ مصر دیدار کنند . این مقام اسرائیلی افزود مبارک و نتانیاهو در این دیدار درباره مسائل مختلف به ویژه تلاش ها برای ازسرگیری مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان گفتگو خواهند کرد . این خبر چند روز پس از سفر جرج میچل فرستاده ویژه باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه به منطقه منتشر شد .

هدف از سفر میچل به منطقه تلاش برای آغاز هرچه سریعتر مذاکرات غیر مستقیم صلح بین اسرائیل و فلسطینیان بود . این خبر همچنین پس از آن منتشر شد که هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا از مذاکرات عالی خود با ایهود باراک وزیر جنگ اسرائیل استقبال کرد . سفر اخیر میچل به خاورمیانه درحالی صورت گرفته است که سفرهای قبلی وی نیز به منطقه هیچ دستاوردی درپی نداشت و نتوانست به ازسرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه کمک کند . علت اصلی بن بست در تلاش ها برای احیای مذاکرات صلح خاورمیانه اصرار اسرائیل بر ادامه فعالیت های شهرک سازی است و این در حالی است که فلسطین تاکید دارد تا زمانیکه این فعالیت ها بطور کامل متوقف نشده است به مذاکرات باز نمی گردد . تلاش های اسرائیل در جهت ساخت شهرک های یهودی نشین جدید و به ویژه تصمیم اخیر اسرائیل درمورد ساخت هزار و ششصد واحد مسکونی جدید در شرق بیت المقدس خشم آمریکا را درپی داشته است . نخست وزیر اسرائیل به منظور ارام کردن عصبانیت امریکا از این تصمیم اسرائیل بلافاصله اعلام کرد تایید ساخت هزار و ششصد واحد مسکونی جدید در شرق بیت المقدس تنها روندی اداری بوده است و اسرائیل بطور واقعی هنوز قصد چنین کاری را ندارد .

ادامه فعالیت های شهرک سازی اسرائیل به بزرگترین مانع برسر راه تلاش ها برای اغاز مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان تبدیل شده است . امریکا با انتقاد از اسرائیل به علت صدور مجوز برای ساخت شهرک های یهودی نشین بیشتر در شرق بیت المقدس ، این اقدام را غیر سازنده توصیف کرد . نتانیاهو تاکید دارد در هرگونه موافقتنامه صلح نهایی اسرائیل باید بتوانند بخشی از شهرک سازی خود را دنبال کند. .

 

کد خبر 58172

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین