سخنگوی جامعه روحانیت مبارز گفت: قرار است منتخب جامعه روحانیت مبارز با آقایان امامی کاشانی، ناطق نوری و روحانی دیدار کنند.

حجت‌الاسلام احمد سالک درباره بحث‌های انجام شده در جلسه شب گذشته شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، اظهار داشت: در این جلسه که به ریاست آیت‌الله مهدوی کنی برگزار شد، در ابتدا اخبار داخلی و خارجی کشور مورد بحث قرار گرفت و به اجرای طرح عفاف و حجاب نیز اشاره شد که اعضا نقطه نظرات خود را بیان کردند.

اهم سخنان سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با ایلنا عبارت است از:

  • در این جلسه همچنین، به دنبال بحث احیاء مناطق تهران جامعه روحانیت که طبق اساسنامه شورای مرکزی باید در این باره نظر دهد، حجت‌الاسلام ناصحی معاونت اجرایی مناطق طرحی را ارائه داد که قرار شد، پس از اعمال نقطه نظرات اعضای شورای مرکزی، در جلسه بعدی دوباره مطرح شود.
  • آیت‌الله امامی کاشانی، علی اکبر ناطق نوری و حسن روحانی همچنان در جلسات حضور نمی‌یابند. هیاتی که قبلا در این زمینه انتخاب شده بود، قرار است با این سه نفر دیدار کند تا نقطه نظرات آنها گرفته شود.
  • معمولا اعضای جامعه سالی یکبار با آیت الله هاشمی رفسنجانی جلسه برگزار می کنند، زیرا ایشان به دلایلی که بیان کرده‌اند، نمی‌توانند در این جلسات حضور یابند.
کد خبر 58211

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین