به گزارش خبرآنلاین سردار قاسم سلیمانی در یادواره امیران، فرماندهان، سرداران و 1100 شهید شهرستان ملایر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: هرجا یادوارهای با موضوع شهدا برگزار میشود جامعه را از تأثیرات مثبت خود بهرهمند میکند.
وی با بیان این که دوران دفاع مقدس برههای استثنایی و غرورآفرین از عمر انقلاب اسلامی است که باید همواره آن را ارج نهاد افزود: دست دستاندرکاران برنامههایی با موضوع شهدا را باید بوسید.
فرمانده نیروی قدس سپاه با تأکید بر لزوم قدردانی از برگزارکنندگان یادوارههای شهدا افزود: ما در دفاع 8 ساله بهترین و ارزشمندترین فرزندان ایران اسلامی را برای دفاع از میهن اسلامی اهدا کردیم.
اهم اظهارات سردار سلیمانی را به نقل از خبرگزاریها بخوانید؛
*هر کسی بخواهد در یک جنگ نابرابر پیروز شود باید دفاع مقدس ایران را نمونه و الگوی خود قرار دهد، ویژگیهای دفاع مقدس نقاط مختلف این حادثه ارزشمند را برجسته کرد.
*در تاریخ بشر به جز مقطع صدر اسلام که همه ارزشهای انسانی یکجا جمع شد و نیز یاران امام حسین(ع) که در سپاه ایشان گرد آمدند و با تعداد کم اما پر فضیلت پیروزی نهایی را نصیب خود کردند هیچگاه صحنههایی همچون رشادت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس را شاهد نبودهایم.
* 2 نهاد حوزه علمیه و دانشگاه در کشور بسیار تأثیرگذار هستند، طلاب و دانشجویان خوب میدانند که دوران دفاع مقدس برای همه مسائل به تنهایی توانست فضیلتهای اخلاقی را به مرحله عمل برساند و در سطح جامعه تأثیرگذار باشد.
*{با اشاره به وجود پر برکت مقام معظم رهبری}: ایشان به عنوان بزرگترین شخصیت جهان اسلام خاضعانه چفیه دوران دفاع مقدس را همچون عمامه رسول خدا (ص) که بر سر دارد بر گردن میاندازد و این حرکت ایشان تذکری دائم و زنده به ارادتمندان دفاع مقدس و توجه به ارزشهای آن است.
*{ با اشاره به دیدگاه امام نسبت به رزمندگان دفاع مقدس و تعابیر خاص ایشان نسبت به حاضران در این عرصه}: امام، رزمندگان را اولیای خاص الهی معرفی کرده و در جای دیگر از آنان به عنوان رزمندگان ایستاده در برابر دشمنان خدا یاد میکند. هیچکس از امام جز تقوا سراغ نداشت ولی همین امام درباره رزمندگان فرمودند که من دست و بازوی شما را میبوسم.
* خداوند شجره خبیثه آل سعود را لعنت کند که بیتالله الحرام این جایگاه با عظمت عالم اسلام را به ناحق مصادره کرده است. اگر بخواهیم تشبیه حقیقی انجام دهیم باید بگوییم که شبهای عملیات ما و عموم روزهای آن دقیقاً همان حالت توجه و توسل زمان احرام را داشت.
* دفاع مقدس قلههای اساسی موضوعات اخلاقی بود و فکر نمیکنم صحنهای جذابتر و اخلاقیتر از آن دوران در تاریخ وجود داشته باشد. من صحنههای رزمی و جنگی زیادی را به چشم دیدهام اما هیچ صحنهای مانند دفاع مقدس ما نبوده است و اوج حقیقت ایثار و فداکاری در این صحنهها ظهور کرد.
* زمانی پس از عملیات طریقالقدس بخشی از فرماندهان به دلیل تعداد زیاد شهدا دچار تردید شدند؛ آقا محسن فرماندهان را جمع کرد و خدمت امام برد و امام در آنجا فرمودند که مسئولیت این خونها با من است ولی شما خوشحال باشید که نام شما بر لوح محفوظ نگاشته شده است. مگر میشود نام شهدا بر لوح محفوظ نوشته شود ولی نام مادران و خانوادههای شهدا بر این لوح نوشته نشود؟؛ باید همه مادرانی که عاطفه مادری دارند در ایران اسلامی خود را مادران شهید بدانند.
* من معتقدم هر ایرانی باید در خانه خود یک عکس شهید داشته باشد و حس تعلق به شهید نباید در یک محدوده مشخص به نام خانواده شهید باقی بماند. اگر در ادارهای چه دولتی یا خصوصی و هر مکان دیگر عکس شهید نباشد یک بی معرفتی نسبت به شهداست؛ شمال و جنوب تهران و ایران و همه کشور مدیون شهداء هستند و شهیدان خود را برای تمامی ایرانیها فدا کردند.
* در دفاع مقدس هیچ فاصلهای میان فرمانده و رزمنده وجود نداشت و یکی از افتخارات دفاع مقدس نیز همین مسئله بود؛ چیزی که هیچ شبههای را به جنگ وارد نمیکند شیوه مدیریت دفاع مقدس است.
* {با اشاره به اهمیت منطقهای که کشورهای اسلامی در آن متراکم هستند}: حدود 27 کشور در این منطقه حضور دارند و شما میبینید که 16 کشور از این 27 کشور یا دیکتاتورها در آن حکومت میکنند و یا خانوادههایی به صورت موروثی صاحب حکومت میشوند، به عنوان مثال در عربستان عبدالله مُرد و سلمان جای آن انتخاب شد و او نیز تا 2 پادشاه بعد از خود را بدون هیچ نوع دخالت مردم انتخاب کرده است.7 کشور دیگر از این 27 کشور دچار بحران، جنگ و مصیبتهای داخلیاند و درگیر جنگ هستند و یا مانند فلسطین اشغال شدهاند؛ در این میان 3 کشور باقی میماند که یکی از آنها ایران است و حالا ما ایران را با این امنیت با کدام نقطه از منطقه میخواهیم مقایسه کنیم.
* در عراق حزب بعث حاکم بود و در امریکا نیز دموکراتها و جمهوریخواهها که البته هیچ فرقی بین احزاب امریکایی و حزب بعث وجود ندارد.
*{ با اشاره به انحطاط اخلاقی در میان دولتمردان غربی}: رئیس جمهور یک کشور بزرگ اروپایی آنقدر قبح موضوعات فرهنگی در کشورش شکسته شده که همسر ندارد ولی با معشوقه خود در کاخ زندگی کرده و حتی از مسئولان دیگر کشورها نیز استقبال میکند.
* حالا اینها کشورهایی هستند که ما را به سوی خود فرا میخوانند و برخی در کشور فکر میکنند که ما منزوی شدهایم و اگر میخواهیم از انزوا خارج شویم باید با این کشورها رابطه برقرار کنیم؛ از درون چنین حکومتهایی هیچ ارزشی بیرون نمیآید.
* یک ویژگی مهم نظام جمهوری اسلامی، رهبری آن است؛ من نمیخواهم رهبر انقلاب را با دیگر رهبران دنیا مقایسه کنم اما در کجا چنین رهبری با این تقوا مراقبت و دلسوزی برای آحاد مردم پیدا میکنیم؟
* رهبر انقلاب رهبری با اطلاعاتی عمیق است. وقتی شخصیتهای خارجی با رهبری ملاقات میکنند ما یک احساس غرور و سربلندی خاصی میکنیم؛ یکی از شخصیتهای مهم جهان که مدعی ابرقدرتی است وقتی با رهبر انقلاب ملاقات کرده بود اظهار میداشت که حالا فهمیدم ایران با این همه مشکلات چگونه تاکنون مقاومت کرده است.
* ایران یک کشور امن و مقتدر و دارای جایگاه بالای سیاسی و امنیتی است. بعضیها به غلط میخواهند به مردم بقبولانند که ما منزوی هستیم و باید از انزوا خارج شویم؛ این سئوال مطرح است که اگر ما منزوی هستیم پس چرا دشمن میخواهد با ما پیمان ببندد و رابطه داشته باشد؟!
* ما در دورانهای مختلف در منطقه نفوذهایی داشتهایم اما عمق نفوذی که هماکنون ایران در منطقه دارد در هیچ دورانی وجود نداشته است.
*وحدت یکی از مسائل مهم مورد نیاز امروز جامعه است. وحدت این نیست که فقط در انتخاباتها در اطراف یک شخص وحدت کنیم بلکه مهمترین موضوع اساسی لزوم وحدت در مقابل دشمن است.
* نمیشود که در یک نبرد بین عالم اسلام و دشمنان اسلام و ایران 2 صدایی وجود داشته باشد؛ نمیشود کسانی دشمن را دوست بپندارند و اگر کسی در جایگاهی بخواهد دشمن را دوست نشان دهد این کار یک خیانت است. اگر امروز سطح توقع مردم را تعالی دادیم، کشور رشد میکند ولی اگر فهم مردم را درگیر موضوعات کوچک کردیم این کار کمکی به آگاهی مردم نخواهد کرد.
* گاهی در کشور بحثهایی به وجود میآید که نیم درصد مردم نیز درگیر و شامل آن نمیشوند ولی آن را به آحاد جامعه تعمیم میدهند؛ در اینگونه مباحث حتی اگر عدهای برای ما دست بزنند چنین کاری یک خیانت است و باید مردم را به سمت موضوعات اصلی سوق داد.
29214