معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع گفت: اقتدار دفاعی ایران موجب پشتیبانی نیروهای مسلح از اهداف انقلاب و حفظ امنیت کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رضا طلایی نیک در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه شهر همدان با اشاره به پرونده 175 غواص شهید گفت: به شهادت رساندن غواصان بصورت دسته جمعی آن هم با دستانی بسته یک جنایت جنگی به شمار می رود.

وی با اشاره به اینکه عملیات کربلای 4 بخاطر حمایت اطلاعاتی آمریکا از عراق به شکست انجامید افزود: پرونده 175 شهید غواص به زودی در دادگاههای بین المللی مطرح خواهد شد.

معاون وزیر دفاع یادآوری کرد: با وجود 600 نوبت تجاوز به خاک ایران توسط رژیم بعثی و گزارش این موضوع به بنی صدر وی هیچ کاری در این خصوص انجام نداد.

سردار طلایی نیک خاطرنشان کرد: با توجه به نوپا بودن انقلاب و وجود مشکل در بدنه ارتش، دشمن تجاوز به خاک ایران را در برنامه خود قرار داد.

وی یادآوری کرد: 22 میلیارد دلار قرارداد نظامی پیش از انقلاب با آمریکا امضا شده بود که 50 درصد قراردادهای تسلیحاتی در زمان نخست وزیری بختیار و پس از مشاهده پیروزی انقلاب لغو شد.

وی با تاکید بر اینکه تحریم نظامی ایران از سه دهه پیش آغاز شده گفت: نیمی دیگر از قرارداد خرید تسلیحات بعد از تسخیر لانه جاسوسی لغو شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع افزود: دشمنان بخاطر ترس از جنگ رودرو با ایران جنگ نیابتی راه انداخته اند.

وی در ادامه با مقایسه وضعیت نیروهای مسلح در زمان پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی و دهه کنونی خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما در بخش های مختلف سه گانه، دارای پیشرفته ترین تجهیزات نظامی است.

سردار طلایی نیک افزود: ایران قدرتمندترین نیروی مسلح منطقه را در اختیار دارد.

سردار طلایی نیک یادآور شد: امروز پیشرفت های نظامی ایران قابل توصیف نیست و پیشرفته ترین موشک ها توسط وزارت دفاع تولید شده است.


وی تصریح کرد: امروز دستهای مستشاری ایران، امنیت سایر کشورهای اسلامی منطقه را نیز فراهم کرده است.

طلایی نیک یادآور شد: ایران اسلامی همانگونه که در مسائل دفاعی از اقتدار بالایی برخوردار است باید برای پیشرفت در دیگر عرصه ها نیز گامهای مثبتی بردارد.

معاون وزیر دفاع افزود: ایران در ذخایر معدنی، نفتی و گازی بیش از نیاز کشور ظرفیت دارد و این پتانسیلها در کنار نیروی انسانی می تواند موجب پیشرفت کشور شود.

46

کد خبر 582429

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار