علي اكبري اظهار داشت: متاسفانه هنوز هيچ برنامه توسعه اي منسجم از سوي مسئولان استان به جمع نمايندگان استان ارايه نشده و خبري از تدوين چنين برنامه اي نيست.
وي گفت: در فارس بر اساس يك برنامه دقيق، كارآمد و قابل اجرا، اولويت هاي توسعه استان بايد مشخص و احصا شود كه چنين اتفاقي تاكنون نيفتاده و تنها در جلسات، برخي صحبتهاي شفاهي در این خصوص شده است.
اكبري با تاكيد بر اين كه در صورت ارايه يك برنامه شفاف، منطقي و قابل اجرا براي توسعه فارس، مجمع نمايندگان فارس حمايت كامل و قاطع از اين برنامه به عمل خواهد آورد افزود: تا زماني كه يك چنين برنامه اي تدوين و اعلام نگردد؛ مجمع نمايندگان نميتواند گام بلندي براي توسعه استان و حمايت از برنامه درون استاني بردارد.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از عدم ارتباط لازم بين مديران استان و مجمع نمايندگان فارس گفت: تلاش كرده ايم مجمع نمايندگان را با وجود گرايش فكري مختلف اعضاي آن، به مجمعي هم سو و هم راستا در جهت توسعه فارس تبديل كنيم اما متاسفانه از اين ظرفيت استفاده نشده است.
وي گفت: حتي در جا به جايي مديران در سطح استان نيز مشورتي با مجمع نمايندگان صورت نمي گيرد و حتي افراد منتخب نيز قبل از انتصاب به ما معرفي نمي گردد.
اكبري بيان داشت: قاطعانه اعلام ميكنم مجمع نمايندگان فارس در تثبيت مديريت افرادی كه از قبل منصوب شده اند و يا در تغيير و تحول مديريتي در استان هيچ نقشي نداشته است.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به راه اندازي دفتر ارتباط مردمي نمايندگان شيراز گفت: متاسفانه اغلب مراجعات مربوط به آن دسته از مواردي است كه ارتباطي با شرح وظايف نمايندگان ندارد كه اين موارد 90 درصد مراجعات را شامل ميشود.
وي گفت: درخواستهاي شخصي و مراجعات افراد فاقد شغل كه عمدتاً نيروهاي تحصيلكرده و ماهر هستند از مهم ترين دلايلي است كه باعث مراجعه افراد به دفتر ارتباطات مردمی نمايندگان شيراز شده است.
اكبري تاكيد كرد: براي افراد نيازمند و افراد فاقد شغل هيچ تفاوتي ندارد كه نمايندگان آنها عضو فراكسيون ولايت هستند يا فراكسيون اميد، جزو اصولگرايان هستند يا اصلاح طلب ها. براي اين افراد بايد با همت مسئولان استان اقدامات اساسي انجام داد، اقداماتي كه عامه مردم از آن منتفع شوند. وي گفت: ايجاد رونق اقتصادي در فارس ضروري است و اين امر مي تواند بحران بيكاري در فارس را حل كند. چنين اقدامي در گرو جذب سرمايه گذار است كه در وهله اول بايد جذب سرمايه گذار داخلي و ايجاد امنيت براي سرمايه گذاري در دستور كار قرار گيرد.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي مشكل ديگر فارس را كمبود شديد آب دانست و گفت: هنوز در فارس مساله كمبود آب جدي گرفته نشده است و مرگ منابع آبي استان نزديك است.
اكبري گفت: مشكل كمبود آب نه تنها روستاها را خالي از سكنه كرده بلكه مهاجرت كشاورزان به شهرها و روي آوردن آن ها به مشاغل كاذب، باعث بحراني فراگير در شهرهاي فارس شده است.
وي كه خود مسئول كارگروه آب مجلس است افزود: براي حل اين مشكل با وزير نيرو ديدار و گفت و گو كرديم كه در خصوص تدوين برنامه اي براي بحران آب بحث و رايزني شد.
اكبري گفت: وزارت نيرو برنامه هايي براي اين قضيه دارد كه تصفيه پساب هاي صنعتي و خانگي و راه اندازي آب شيرين كن از جمله آن هاست.
وي گفت: در برنامه ششم توسعه مقرر شده 11 ميليارد متر مكعب آب به ذخيره منابع زيرزميني اضافه شود كه براي اين مهم بايد 5/2 ميليون هكتار از اراضي به آبياري تحت فشار مجهز شود، برنامه اي كه 85 درصد هزينه آن توسط دولت بايد پرداخت شود.
اكبري بيان داشت: در ديداري كه با وزير نيرو داشتيم در خصوص تسريع در اين برنامه و همچنين نگاه ويژه به فارس براي مهار خشكسالي بحث و تبادل نظر زيادي صورت گرفت كه اميدوارم با توجه به عزم جدي وزير محترم نيرو در اين خصوص برنامه هاي موثري در فارس اجرا گردد.
46
نظر شما