سردار احمد وحیدی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه عالی دفاع ملی، گفت: تفکر راهبردی انقلابی، محصول دانشگاه عالی دفاع ملی است و این مصحول عناصر و اجزا خود را دارد.
وی افزود: این دانشگاه صرفا برای دادن مدرک نیست، چرا که جاهای زیادی در کشور هستند که مدرک میدهند. این دانشگاه پرستیژ و مسئولیت بزرگی در کشور دارد و باید از این تفکر به نحو احسن استفاده کنیم.
سردار وحیدی تاکید کرد: هر کجا تفکر انقلابی حاکم باشد ما نقصی در کار نخواهیم داشت و در آن حوزهها که این تفکر بوده کشور پیشرفت خوبی داشته است. امیدواریم با تعامل بین دانشجویان و دانشگاه به اهداف عالی برسیم.
وی همچنین در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران درباره برقراری منظقه پرواز ممنوع در سوریه، گفت: آمریکاییها دنبال کنترل راهبردی سوریه هستند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی افزود: قطعا کنترل راهبردی سوریه تقویت جریان تروریستی در سوریه است.
سردار وحیدی تاکید کرد: آمریکاییها مایل نیستند هواپیماهای سوری تروریستها را بمباران کنند و با ایجاد منطقه پرواز ممنوع دنبال تقویت تروریستها هستند.
29219