به گزارش خبرآنلاین چهارمحال و بختیاری، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: برپایی نمایشگاه های کتاب استانی در راستای افزایش سرانه مطالعه در کشور انجام
می شود.
علی اصغر کاراندیش، در آیین گشایش نمایشگاه کتاب شهرکرد افزود: دنیا از نظر علمی در حال پیشرفت است و سرانه مطالعه همراه با تدبیر و تامل در این توسعه نقش خواهد داشت.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید در جامعه توسعه یابد و در کنار توسعه فناوری های جدید نیز باید به کتاب توجه شود.
قاسم سلیمانی دشتکی افزود: دسترسی هماهنگی به کتاب باعث افزایش سرانه مطالعه می شود و نمایشگاه های کتاب فرصت مطلوبی برای دسترسی به کتاب های مختلف است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در یازدهمین نمایشگاه کتاب استانی 385 ناشر از سراسر کشور 46 هزار و 171 عنوان کتاب را در 185 غرفه ارائه کرده اند.
جواد کارگران دهکردی افزود:در کنار ناشران کشوری نیز 30 ناشر از استان به صورت مستقیم در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.
به گفته وی، بخش فروش متمرکز کتاب در این نمایشگاه نیز به منظور حمایت از ناشرانی که حضور ندارند، دایر شده است.
وی گفت: کتاب های عرضه شده در نمایشگاه یازدهم با 30درصد تخفیف به علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی عرصه می شود.
به گفته وی، جشن امضاء کتاب، نقد و بررسی و رونمایی از کتاب نویسندگان کشوری و استانی از بخش های جمعی نمایشگاه یازدهم است.
یازدهمین نمایشگاه کتاب چهارمحال و بختیاری تا نهم مهرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهرکرد برگزار می شود.
۴۸
نظر شما